Искам да попитам нещо,свързано с моя голф3 1.8,някой които има повече опит да сподели,че аз не съм от тези точно в тази ситуация.
Преди 1 седмица чукнах леко дясната джанта в един бурдюр(на един завой,сутринта беше заледено,стъпах на една пешеходна пътека и така) скоростта не беше висока,но от тогава проблеми.Когато завивам на ляво,т.е на пълен ляв полуоската опира в купето,и издава много сериозен звук.Колата върви няма други проблеми,обаче когато нещо не е добре ме дразни мен.Незнам дори и колко е опасно и какво всъщност е.Сега от 2 дена запозна и да се чува и когато карам с по висока скорост над 120км,нещо като лагер,на мен така ми се струва.Въпроса ми е от какво може да се дължи това?Намерих страхотен линк как се сменя каре тук във форума,ако е това мисля че ще се справя и сам на бойното поле.Има ли начин да разбера какво точно е или трябва да се свали цялато полуоска и да се види.
Тук съм заснел,и се вижда точно как се търка полуоската http://i48.tinypic.com/16a5e86.jpg ам и още нещо когато я вдигнах на крик,за да вида какво точно може да е,и свалих джантата,при пълен ляв не опираше,а когато я пусна отново на земята проблема се връща.
Благодаря предварително

(надявам се този линк да работи)