Въпроса ми е -пробвал ли се е някои от вас колеги мотор 1.8 GU да се сложат колектори от ABS за да си стане моно,че тези карбове са голяма мъка.
Този двигател го глася за един сеат които в момента е с 1,3моно-мисалта ми е да се смени и екуто с такова от абс-а.
1.8 GU -ABS
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1.8 GU -ABS
Че то има ли ЕКУ на карбураторен двигател???
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Става, но ти трябва инсталация, комп, помпа за горивот на 1-1,2Bar. и малко работи от периферията.
П.С.
На сеат 1,3 моно????? , по-скоро да е с електроннен карборатор но не и моно, може да е пълна инжекция.
П.С.
На сеат 1,3 моно????? , по-скоро да е с електроннен карборатор но не и моно, може да е пълна инжекция.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Примерно нов радиатор, все пак на 1.3 радиаторът е доста малък. Плюс това механизмът за превкл. на скоростите при 1.8 моторите е един, а при по-малките 1.3 е малко по-различен. Помисли и за полуоските също - ще ти трябват такива защото разлика има в тези за 1.3 и за 1.8. Не съм сигурен, но май в някой форум четох, че може да се пригодят на Ибиза/Кордоба от Мк2 Голф/Джета и обратното, но може и да се бъркам, нека някой колега да каже ако е правил подобни неща. Като цяло тая реформа, дето си я замислил с този мотор 1.8 на Сеат няма да мине много тънко като цена, труд и отнето време, предполагам. Всмисъл, че няма да е плъг&плей изобщо...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”