Има ли Бора 2.0 бензин серийно ESP?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли Бора 2.0 бензин серийно ESP?
Здравейте колеги,заглеждам се да взимам една Бора 2.0 115к.с.прозв.2000г. бензин,но не мога да разбера само дали се слага серийно ЕСП.На таблото няма копче за вкл. и изключване на което да пише ESP или ASR?
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Re: Има ли Бора 2.0 бензин серийно ESP?
Щом няма копче за изключване значи няма ESP или ASR. През 2000г ESP е опция и за това малко коли го имат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега имам същата Бора,но е 4 моушън и има серийно ЕСП 10.2000г е , страхотна екстра много съм доволен от нея 

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не разбрах какво те вълнува - дали конкретната кола има ESP или дали се слага серийно.
Ако те интересува за конкретната кола - виж има ли копче и дали светва лампичката като дадеш на контакт. Ако не - няма.
Ако те интересува дали влиза в стандартното оборудване - зависи от държавата, по принцип не. В Германия обаче при Бора след 99-та ESP-то се включва задължително в базовия модел, което води до безумия от сорта на кола без ел. стъкла (т.е. с ръчка), но с ESP
Ако те интересува за конкретната кола - виж има ли копче и дали светва лампичката като дадеш на контакт. Ако не - няма.
Ако те интересува дали влиза в стандартното оборудване - зависи от държавата, по принцип не. В Германия обаче при Бора след 99-та ESP-то се включва задължително в базовия модел, което води до безумия от сорта на кола без ел. стъкла (т.е. с ръчка), но с ESP

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Чак пък страхотна екстра,поне като е сухо не виждам смисъла,зимата ще видим,може и да има полза,ама все си мисля,че ползата ще е от ASR,а не от ESP.
ESP е истината за да не те изпревари задницата и да се хвърлиш в канавката - много по-добра система за сигурност е от ASR
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Може и да няма копче,но да я има като екстра....
Същото е като Г4...
Същото е като Г4...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”