Проблемът е, че фаровете ми ... да не кажа "не светят", ама за нищо не стават. Интересувам се от ксенонови фарове H1 за Golf 3. През последните 2-3 часа обиколих десетина сайта, изчетох десетки теми във форума и накрая до никакво заключение не стигнах. Общо взето всички плюят китайските, а най-често срещаното изречение е "качеството струва пари", но почти никой не казва къде да го намеря това качество. Може би само за Luxima срещнах добри думи. Ето няколко линка, които някак си ми хванаха окото, но най-вероятно ще оплюете повечето от тях:
Xenon Center
IV-Auto
Luxima
HID
Освен това търся два двусекционни фара. Моите също са двусекционни, единият от които е сменян, но имат проблеми. Пружинките, които държат крушките, са толкова омекнали, че крушките ми горят през 1 месец. Накрая ми изгоря обувката на кабела, а едната пружинка се счупи. Резултатът е - нямам нито 1 светеща от 3 крушки в десния фар (този, който е сменян). На левият пък му е развален рефлектора - там където се върти за да се настрои се е счупил и рефлектора мърда вътре във фара. Ходих в един сервиз с що-годе високо ренюме, казаха ми, че това не може да се оправи качествено. Затова търся или нови като тези DEPO или втора ръка Хела. Във форума срещнах мнения, че е по-добре да се огледам за Хела ... Този въпрос не е много за тази тема, но ако някой предлага фарове да си каже
С две думи - препоръчайте ксенони. А относно самите фарове ... някой ако има нещо да предложи много ще се зарадвам.
Благодаря!