за триене
-
BLACKSHARK
- Автомобил:
- Двигател:
за триене
за триене
Последна промяна от BLACKSHARK на Чет 08 дек 2011 14:00, променено общо 1 път.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Смяна от малък борд към голям борд компютър
Смяна на таблото с такова с голям борд, мисля че няма да стане само борда да се смени. Всичко става само ...мерак да имаш 

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да си смениш таблото. Само че внимавай какво ще си вземеш - освен, че трябва да бъде с голямото MFA, което фабрично се слага само на кола с навигация, трябва да следиш и с кое IMMO си. Aко си IMMO3 и сложиш табло с IMM02 няма да стане работата. Обратното може - таблата са съвместими с по-стари версии.
Трябва да знаеш PIN-a на новото табло. Ако не го знаеш, не знам какво се прави, а много бих искал да знам. Пуснах една тема, ама никой не ми обърна внимание. Може да я погледнеш, за да видиш как се разкодира парт номера на таблото: viewtopic.php?f=5&t=289710&p=3078923#p3078923
Може да идеш на ключар, във форума всички са много доволни от Vladko, той 100% ще знае как става номерът. Може и да си купиш кабел за VAG Commаnder, но нямам идея какво се прави там... само съм чувал, че с тази програма може да се прочете ПИН-а и да се сменят показанията на километража...
Трябва да знаеш PIN-a на новото табло. Ако не го знаеш, не знам какво се прави, а много бих искал да знам. Пуснах една тема, ама никой не ми обърна внимание. Може да я погледнеш, за да видиш как се разкодира парт номера на таблото: viewtopic.php?f=5&t=289710&p=3078923#p3078923
Може да идеш на ключар, във форума всички са много доволни от Vladko, той 100% ще знае как става номерът. Може и да си купиш кабел за VAG Commаnder, но нямам идея какво се прави там... само съм чувал, че с тази програма може да се прочете ПИН-а и да се сменят показанията на километража...
-
BLACKSHARK
- Автомобил:
- Двигател:
значи с две думи не си заслужа да се занимавам
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
BLACKSHARK написа:значи с две думи не си заслужа да се занимавам
Заслужава си, просто трябва да си намериш табло, а такова трудно се намира
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Ако средното MFA не те кефи и искаш голямо, тогава си струва. Аз като нямам никакво и на малкото ще се радвам. Табла се намират по моргите и в ebay. Фактическата смяна на таблото е елементарна, остава да се обучи имобилайзера и да се смени показанието на километрите с това на старото табло. Отдавна следя темите по тоя въпрос, но никой не дава инфо как става...
-
BLACKSHARK
- Автомобил:
- Двигател:
мислех че е нещо от рода на плуг енд плей....но да свалям табло...обучение и така на татък...не искам да се занимавам толкова
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”