имам един въпрос за борд компютъра на моя голф 4 , който скоро си закупих . Нов съм и във форума и наистина е пълно с много информация , което е много добре за такива невежи като мен
Голф 4 Борд компютър език
Голф 4 Борд компютър език
КОлеги здравейте ,
имам един въпрос за борд компютъра на моя голф 4 , който скоро си закупих . Нов съм и във форума и наистина е пълно с много информация , което е много добре за такива невежи като мен
. Та въпросът ми е мога ли да си сменя езика на борда , че е на италиански и за целта това с VAG KOM ли се прави , каквото и да е това VAG KOM .? Това е
?
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Re: Голф 4 Борд компютър език
dtachef написа:КОлеги здравейте ,
имам един въпрос за борд компютъра на моя голф 4 , който скоро си закупих . Нов съм и във форума и наистина е пълно с много информация , което е много добре за такива невежи като мен. Та въпросът ми е мога ли да си сменя езика на борда , че е на италиански и за целта това с VAG KOM ли се прави , каквото и да е това VAG KOM .? Това е
?
колега не съм сигурен, ама мисля че можеш
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”