станах.Възможно ли е имжекцията да прави това ламбда сондата,горивния филтър не съм поглендал да видя във какво състояние е.???????Някакви идеи?????????Пак проблем със jetta 89ta
-
ba4eto_85
- Автомобил:
- Двигател:
Пак проблем със jetta 89ta
Ще се опитам да бъда много изчерпателен в обяснението.Мислех,че проблема е във стъпковия електромотор или термодатчика.По време на път понякога светва ето тази лампа .И като я остава да работи двигателя започва да се тресе адски много сякаш се дави.Друг път я карам по цял ден(като днес) оставих я в гаража и след изфорсиране пак започна да работи по същия начин.Преди като разкача стъпковия веднага оправяше работа двигателя но вече не иска.И мн странно винаги става след малко повече настъпване на газта.И другото е,че докато накъсва така двигателя пресветва и лампата под нарисувания акумулатор също и тази под маслото понякога дори и гасне!!!!!!!!........Вече
станах.Възможно ли е имжекцията да прави това ламбда сондата,горивния филтър не съм поглендал да видя във какво състояние е.???????Някакви идеи?????????
станах.Възможно ли е имжекцията да прави това ламбда сондата,горивния филтър не съм поглендал да видя във какво състояние е.???????Някакви идеи?????????-
ba4eto_85
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пак проблем със jetta 89ta
Горивния филтър има ли някакъв период за смяна и какъв е той?Първия път се беше разбаднал и беше запушил дюлзите(поне така ми казаха)всичко беше идентично като сега.Та беше дори напълнила картера със бензин.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пак проблем със jetta 89ta
колега да си мил двигателя? или да си забелязал проблема след дъжд, един комшич на джип дизелак2002 ако не се лъжа имаше проблем светеше му тази лампа след което не можеша да дава газ, и така много време около 3месеца и един ден свалил една букса отпред при двигателя има нещо общо с газта до жилото е ,беше мокра, изсуши е и сега няма проблеми вече,
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”