че всеки път трябва да си въвеждам настройките...Чудя се дали ако се върже само жълтия кабел ще си работи и алармата?Проблем с аларма и връзване на cd
- svetlio88
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с аларма и връзване на cd
Имам проблем с връзване на cd на Голф 4.Понеже ми губеше настройките и прочетох че жълтия кабел трябва да е на постоянен +.Взех такъв от запалката и вързах и жълтия и червения кабел за да може да ми работи когато не е на контакт защото фабрично си се изключва като извадиш ключа.До тук добре вързах го cd-то тръгна работи си не на контакт и си помни настройките, но фабричната аларма отказа.Не иска да заключва нито да отключва все едно няма батерии в дистанционното.Като откачих евро буксата всичко се оправи и алармата си заработи.Който може да помага с решение на проблема
че всеки път трябва да си въвеждам настройките...Чудя се дали ако се върже само жълтия кабел ще си работи и алармата?
че всеки път трябва да си въвеждам настройките...Чудя се дали ако се върже само жълтия кабел ще си работи и алармата?- native
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с аларма и връзване на cd
пробвай да свържеш жълтия и червения кабел на един + който ти идва факбично ... при мен стана ... но мойта е голф 2 и работеше само когато беше на контакт
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Има нещо объркано по кабелите.Всичко трябва да е както е показано тук :
http://www.installdr.com/Harnesses/VW-Wiring.pdf Варианта е през синия кабел(автоматична антена) на новия ти плейър да връщаш плюс нанякъде по инсталацията обратно и колата ти да мисли че е дадена на контакт.При това положение няма да сработи централното.Махни синия кабел от iso конектора,виж схемата от линка и трябва да стане.
P.S. Ти да не си дал накъсо жълт и червен кабел веднага след буксата
.Така и колата може да не загасне като извадиш ключа 
http://www.installdr.com/Harnesses/VW-Wiring.pdf Варианта е през синия кабел(автоматична антена) на новия ти плейър да връщаш плюс нанякъде по инсталацията обратно и колата ти да мисли че е дадена на контакт.При това положение няма да сработи централното.Махни синия кабел от iso конектора,виж схемата от линка и трябва да стане.
P.S. Ти да не си дал накъсо жълт и червен кабел веднага след буксата
.Така и колата може да не загасне като извадиш ключа 
- svetlio88
- Автомобил:
- Двигател:
Днес вързах само жълтия кабел за да помни настройките и алармата си работи.Мерси за отговорите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”