Поради суматите проблеми с пиербурга крайно време е да го сменя.Прочетох разни теми и мнения и съм пред няколко въпроса,на които не мога да намеря отговора.
Еднокамерен или двукамерен за газ?
Не се цели колата да върви яката.Единственото нещо което има значение е разхода.Да не е голям,защото така или иначе таз кола няма да стреля.
Задължително автоматичен смукач.Писна ми от този ръчен!УЖАС!
Гледам конверсийте с ладов карбуратор.Едни предпочитат ДААЗ-а,други изрично казват за такива от Лада 1500 с лостовите системи.Чудя се какво да направя?
Другият вариянт е да сложа кейхин?Да ама и за тях май нещо няма части.Така ли е?Чувам че и те са капризни.Общо взето искам да разбера как да пръсна 150лв,но накрая да има резултат.Дайте някакъв съвет?
Питане относно друг карбуратор на Г2.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Питане относно друг карбуратор на Г2.
Да повдигна темата.
Намерих карбуратор ДААЗ 21073-1107010 от Нива 1700 с ел. жигльор и ППХ.Май май той ще да е.Ако някой се сети нещо да казва.
Намерих карбуратор ДААЗ 21073-1107010 от Нива 1700 с ел. жигльор и ППХ.Май май той ще да е.Ако някой се сети нещо да казва.
Здравей, колега. Има твоя тема за ремонт на карбуратора ти. Чел съм я няколко пъти и останах с впечатление че си постигнал желаните резултати. Но явно не е така щом искаш да го сменяш. Имам карбуратор от Лада Самара 1.5. Ако мислиш че ще ти помогне, ще ти го дам.
Последна промяна от damian d на Сря 23 мар 2011 21:58, променено общо 1 път.
-
red rider
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Какви са проблемите с карбуратора , не беше ли го ъпдейтвал скоро ?/ Какъв е тоя ръчен смукач че не вдянах
/
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
damian d написа: останах с впечатление че си постигнал желаните резултати
ако още съществува хубаво е да се коригира колегата за да не останат с погрешно впечатление повече хора
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Какво те прихвана бе? Готов, профилактиран карбуратор да го хвърлиш
Колко ти е разходът, та искаш да го смалиш още? Мислиш, че като сложиш ладов карбуратор ще падне разходът ли? Нещо не мога да ти схвана идеите.
Колко ти е разходът, та искаш да го смалиш още? Мислиш, че като сложиш ладов карбуратор ще падне разходът ли? Нещо не мога да ти схвана идеите.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Карбуратора работи супер.Просто автоматичният смукач на моменти напряга положението(говоря за термоампулата която в случея не се сменя,защото цената е мамата си трака).Сега в момента колата върви супер,но просто ми писна от баране.Този си работи супер като изключим ,че колата някога държи леко ниски обороти на ПХ,но това не е от карбуратора в момента.Донякъде искам и да експериментирам.След ремонта като изключим някога странният смукач всичко е наред.Дразня се че в региона няма майстор,който като вдигне капака не да скръсти ръцете ,а да направи центровката,защото макар и на око не мога да съм точен ;( Имам чувството ,че нервите струват повече от парите ,които ще дадеш на майстор.Не дай си боже след година нещо пак се сбузи айде пак 2 дена играчка.
Ако някой ми намери термо ампула работеща коректно в състояние близко до ново и на разумна цена съм готов да се откажа от идеята си
Засега май май няма нищо да се сменя заради доста ондурми,така че ...
Ако някой ми намери термо ампула работеща коректно в състояние близко до ново и на разумна цена съм готов да се откажа от идеята си
Засега май май няма нищо да се сменя заради доста ондурми,така че ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”