тече вода от блока на голф 2 1.8 механична
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
тече вода от блока на голф 2 1.8 механична
колеги като наливам вода в казанчето , тече вода от отзад на блока точно над полоската , май е имало няква кръгла тапa там , дали се продава тази тапа или каквото е там целия антифриз ми изтече ?
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: тече вода от блока на голф 2 1.8 механична
тапата струва около 2 лв.има я в ауто+.
-
- Автомобил:
- Двигател:
вероятно е изгнила тапата и е протекла, смени е и ще се оправиIvanMan написа:тапата струва около 2 лв.има я в ауто+.

- salamaleikum
- Автомобил:
- Двигател:
Има 4 разширителни тапи 3 са отзад на блока, една има точно под зъбчатката на разпределителния вал.Аз ги смених преди време всичките, защото бяха изгнили, за 4 лева взех четирите

-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
salamaleikum написа:Има 4 разширителни тапи 3 са отзад на блока, една има точно под зъбчатката на разпределителния вал.Аз ги смених преди време всичките, защото бяха изгнили, за 4 лева взех четирите![]()
аз се бях изшашкал днеска , викам какво стана... а те после набиват ли се, как се слагат?
-
- Автомобил:
- Двигател:
pe4kata написа:salamaleikum написа:Има 4 разширителни тапи 3 са отзад на блока, една има точно под зъбчатката на разпределителния вал.Аз ги смених преди време всичките, защото бяха изгнили, за 4 лева взех четирите![]()
аз се бях изшашкал днеска , викам какво стана... а те после набиват ли се, как се слагат?
да набиват се много е лесно само когато я извадиш старата зачисти отвора на блока

- salamaleikum
- Автомобил:
- Двигател:
pe4kata написа:salamaleikum написа:Има 4 разширителни тапи 3 са отзад на блока, една има точно под зъбчатката на разпределителния вал.Аз ги смених преди време всичките, защото бяха изгнили, за 4 лева взех четирите![]()
Да набиват се и по желание може малко от високотемпературния (червен) силикон да сложиш.Аз поне така направих.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”