Сваляне на табло Г2
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Сваляне на табло Г2
Търсих доста с търсачката, но за съжаление не намерих нищо. Имам досадния проблем със скърцането на таблото на Голф2, най-вероятно заради пластмасовите планки под предния прозорец. Може ли да ми опишете последователността при сваля на таблото?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Сваляне на табло Г2
Тази тема съм я изчел цялата, но там пише за самите планки и укрепването. Аз питам как да сваля таблото.
- Golf_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Има няколко болта, които държат таблото - по един има отстрани на таблото, един има в жабката, някъде под волана имаше още един...потърси ги ще ги намериш. Най-важно е да свалиш тея които са под кората на чистачките (щом си видял темата на колегата DEKSTAR знаеш за тях
)
ПП: забравих да кажа - първо махаш волана, после махаш панелчето с копчетата, километража и след това мисля, че идва ред на самото табло. Успех !

ПП: забравих да кажа - първо махаш волана, после махаш панелчето с копчетата, километража и след това мисля, че идва ред на самото табло. Успех !

- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Колега сваляш волана,сваляш всички копчета,плеара,панелчето на парното,след това сваляш предния панел,на който седят копчетата и плеара,сваляш километража и почваш да отвиваш болтовете на таблото.След като ги отвиеш тези отпред,отваряш вратите и отвиваш страничните 2 болта!Като свършиш с това отваряш капака и махаш кората под чистачките и отвишаш 2-та болта!Преди да махнеш таблото виж за прикачени кабели да не ги скъсаш!
!!!!!Преди да монтираш таблото обратно гледай жабката да си е на място,защото после като го захванеш няма слагане на жабката!!!!!!
Ако след всичко това таблото не падне значи съм забравил някой от болтовете!
Имай търпение,по-гадна работа няма!Успех
!!!!!Преди да монтираш таблото обратно гледай жабката да си е на място,защото после като го захванеш няма слагане на жабката!!!!!!
Ако след всичко това таблото не падне значи съм забравил някой от болтовете!

Имай търпение,по-гадна работа няма!Успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”