колеги претстои ми да сменям затваря въздушната клапата пратен от един колега, попринцип имам схема на смукача но питам дали има накаква тънкос която може да ме обърка
смяна на клапан на 2Е2
- generala77
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: смяна на клапан на 2Е2
на карбуратора от снимката има грешки в вакумите
- generala77
- Автомобил:
- Двигател:
имам схема на вакумите, и за сажеление си много далече за да дойда при теб, интересуваме да ли има пиниз при разглобяване и сглобяване
То при всяко нещо си има пиниз
прецени си времето и нещата които може да се объркат ако опиташ сам и тогава може би ще видиш, че излиза по рентабилно да се разходиш до София...Много колеги вече изпищяха,за съжаление, от такива незнайно появяващи се пенизи.Виж във търсачката за тея карбове колко теми има и ще видиш сам ,че са трън в гащите.Иди при Люската и си спести главоболията това е моят съвет.И нека да не звучи , като някаква реклама ,той както е всеизвестно няма нужда от такава 
прецени си времето и нещата които може да се объркат ако опиташ сам и тогава може би ще видиш, че излиза по рентабилно да се разходиш до София...Много колеги вече изпищяха,за съжаление, от такива незнайно появяващи се пенизи.Виж във търсачката за тея карбове колко теми има и ще видиш сам ,че са трън в гащите.Иди при Люската и си спести главоболията това е моят съвет.И нека да не звучи , като някаква реклама ,той както е всеизвестно няма нужда от такава Re: смяна на клапан на 2Е2
Имаш ли идея ,колко км е София -Балчик ?
Ако реши да прави ремонт на мотора сигурно трябва да ходи до Волфсбург.
Точно клапата може да си смени сам.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
i.e.i написа:Имаш ли идея ,колко км е София -Балчик ?
Никой не му е опрял нож в гърлото за да пътув до София.
Имайте малко уважение към хората и съфорумци.Нека бъдем добри в един по-добър ден.
Кой е по по най и бате Енчо.Това предаване е за деца,а не за хора на възраст посещаващи този прекрасен форум.
Благодаря.
- generala77
- Автомобил:
- Двигател:
колеги малко се отплеснахте от темата, и за туширам спора:
колата я стабилизирах, скоро ме чака път до софия по друга работа и тогава ще се видим с люсаката
колата я стабилизирах, скоро ме чака път до софия по друга работа и тогава ще се видим с люсаката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”