работи като на три цилиндара
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
работи като на три цилиндара
здравейте можели някой да ми помогне ще съм му много благодарен.значи имам голф 3 1.6 моно 94г.накрая има и газ. значи като я запаля на бензин я паля винаги и ми работи като на три цилиндара тресе целия двигател това за 30 40 секунди до една минута горе долу,после се нормализира това обаче не ми го прави постоянно,рядко,някой ако знае нека ми помогне благодаря предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: работи като на три цилиндара
преди няколко дни засякох такава тема в този разде, потърсие, може да е дюза запушена така мисля, но пък щом го прави рядко и не винаги мисля да не би да зацапва някоя свещ,пробваи на газ първото палене как ще е дали ще тресе така
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
значи сменил сам:дистрибуторна капачка,палец,свещи,бубина,датчик на хол.и като сменях последно датчика на хола ми казаха че трябва да си сменя и тампона на моното то да ли има влияние в моя случай.и тая дюза ако е запушена как да я проверя колко са скапи.благодаря предварително
- величков
- Автомобил: VW vento
- Двигател: ahu-1996
а кабелите как са 

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Ако ти е тръгнал тампона, в началото е така, прекъсва, после почва да гърми в движение итн
Моя беше същата работа
100лв със смяната преди 4-5м

- silver bird
- Автомобил: Golf - Rover
- Двигател: 1.8 ABC - 400tdi
Има пуснати няколко такива теми и при всеки колега се е оправил от различни неща.Започва се със смяна на кабели,капачка,палец и т.н.,но при всеки се оправя от различни неща.Единия вариянт е тампона на моното,но него може да го провериш,като на запален двигател натискаш моното и слушаш двигателя дали си променя оборотите(поне при мен така констатираха,че е скъсан).Друг вариянт е прегорели уплатнения на всмуквателните колектори и при студен двигател да дърпа въздух от там(това го прочетох във форума...на колега след смяната на тези гумички колата му се е оправила).Сподели как си решил проблема,когато го направиш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”