крушки за Венто
крушки за Венто
Колего попринцип съм от Велико Търново обиколих цял град и немога да намеря крушки Philips Blue Vision H4 а повечето време живея в студентски град в софия и нямам идея откъде мога да намеря оттам . Някой да ме опъти за такъв магазин в софия ?
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: крушки за Венто
Твърдо ли си решил да са Philips Blue Vision ?
Мога да ти кажа къде близко до студентски град продават Osram Nightbreaker, цената им е около 12 лева едната.
Мога да ти кажа къде близко до студентски град продават Osram Nightbreaker, цената им е около 12 лева едната.
Твърдо държа да са Филипс ,другите като осрам нарва и т.н. ги има навсякъде но искам наи доброто тъй като си махам ксенона за да сложа такива-тоест тряя да е мн добро за да си струва 

Ще си поръчам Филипс от този сайт даден по горе , някакъв съвет за кой точно модел? Засега мисля да е Blue Vision 51 лева двете
Махам ксенона защото е само на късите и карам само на къси и чесно казано не се вижда почти нищо.искам да е бяла светлина и да се вижда много добре
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
по принцип не.релета можеш да сложиш за да премахнеш пада на напрежение от остарялата инсталация на автомобила.
значи за обобшение ако си зема крушка филипс блу вижън тя ще ми е и за дълги и за къси ? притеснявам се да не са някви халогени или нещо такова..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”