БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
таблица с номерата на скоростните кутии-ЗА КЛЮЧ
- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g
Здравейте колеги.имам въпрос.преди да обновят началната страница на vwclub.bg имаше една статия "Двигатели и скоростни кутии"и главно ме интересуват скоростните кутии.намерих подобна тема на колегата "vaskoto1"(модератор),само че някакси се обърквам по нея малко
.молбата ми е ако някой може ми прати другата таблица че изтърсих всичко но неможах да я намеря.Главната причина за търсенето ми е че искам да видя моята кутия с коя съотвества при евентуална смяна(а тя ще се наложи най-вероятно).Друго което ме озъдачи е че намерих плочка на кутията на която пише "AUG20090 3" а отзад в багажника като погледнах табелката(която се е поокъсала)забелязах там където трябва да е номера на кутията да пише(ако съм прочел правилно)то и там не се виждаше хубаво,но ми заприлича на"ASD".и сега се чудя какъв изобщо е номера на кутията ми.Двигателя по принцип е RD-1.8 механична инжекция .и самата скоростна кутия по принцип е доста къса.на 5-та с 3000об. съм на 90км.Ако някой може да ми даде информацията ще съм много благодарен!!!
Последна промяна от dimitar_85 на Съб 27 мар 2010 21:26, променено общо 1 път.
- dimitar_85
Re: таблица с номерата на скоростните кутии
Много благодаря колега
искам още да попитам и дали всички кутии тип 020 ли ще ми станат?и числото което пише колкото е по-голямо означава че е по-дълга самата скорост нали така?
искам още да попитам и дали всички кутии тип 020 ли ще ми станат?и числото което пише колкото е по-голямо означава че е по-дълга самата скорост нали така?
Re: таблица с номерата на скоростните кутии
амм всичкото 020 ще ти стане, само внимавай за годината на производство и нивото на маслото
а 0.745 е по-дълга от твоята 0.894 . казваш че със 3000 -90 с 0.745 ще е 120 някъде,което си е изгодно от всякъде погледнато 
- dimitar_85
месеи за инфото

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”