Смяна на табло за голф 2 1.6 бензин???
- chokiretroto
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на табло за голф 2 1.6 бензин???
Колеги,имам голф 2 1.6 бензин,88г. и имам следния проблем с таблото.На таблото всичко си му работи освен това,че си отчита безразборно колко километра съм изминал.Проблемът не е в жилото и ми казаха,че трябва да сменя самото табло.Таблото ми е със скоростомер и часовник(не е с обортомер),та въпроса ми е дали мога да сложа табло със обортомер и задължително ли е да е от бензинов,или ще стане и от дизелов?Или ако има някой някъкво предложение за справяне с проблема,моля да сподели!Благодаря предварително!
- rapo_vd
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2002
Re: Смяна на табло за голф 2 1.6 бензин???
Май от дизел няма да стане.
Щото оборотите са до 4к или 5к а на бензина са до 7к.
- kratunata
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз имах проблем със скоростомера , но стана така че се сдобих с скоростомер от дизел вместо от бензин и след малка интервенция и направата на две нови дупки за захващането му стана без дори да съм погледнал предавателното число.Така че ако имаш скоростомер от дизел го слагай 
- chokiretroto
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз нямам проблем със скоростомера,а с километража(който отчита колко километра съм изминал).
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
При мен беше същото. За няколко месеца колата стана на 600 000 км
Сменяш целия панел с уредите. По-добре е да си намериш такова с оборотомер и дигитален часовник, тъй като цената е почти същата - около 40лв. Важните параметри на таблото са - предвателното число написано под километража, както и броя букси (1 или 2).
Иначе как се сваля таблото има доста теми във форума - не е трудно.
Сменяш целия панел с уредите. По-добре е да си намериш такова с оборотомер и дигитален часовник, тъй като цената е почти същата - около 40лв. Важните параметри на таблото са - предвателното число написано под километража, както и броя букси (1 или 2).
Иначе как се сваля таблото има доста теми във форума - не е трудно.
- chokiretroto
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за помоща колеги!Не намерих табло с обортомер,но намерих същото като моето и днес го сложих,за сега всичко си работи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”