помощ : акумулатор !

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
bratoto
Автомобил: Vento GT 2000 - 115
Двигател: 2E

помощ : акумулатор !

Мнениеот bratoto » Чет 01 апр 2010 15:11

Здравейте,неприятно ме изненада акумулатора,предаде ме а трябваше да пътувам :( Истината е,че цяла зима много малко съм я карал колата и явно малката консумация го е довършила.Сутринта тръгвам да паля.....не може и да завърти,качих го вкъщи,заредих го......като завъртях пак няма никой :( явно е капнал и е за нов....сега направих една бърза обиколка за да се ориентирам как вървят 62АМП/Ч....БОШ И ВАРТА варират по 200 лв (много ми е) :( друг по-приемлив вариянт видях МАГНЕТИ МАРЕЛИ 155 ЛВ и ЕКСАЙД 135 лв та....всяко КОМПЕТЕНТНО или от ОПИТ мнение и препоръка ще ми е от полза за тези марки ! или пък да ми кажете къде да потърся из Люлин добър магазин за да събера информация за сравнение...БЛАГОДАРЯ !

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: помощ : акумулатор !

Мнениеот Dead man » Чет 01 апр 2010 15:15

Колега,ако искаш Ац Делко мога да ти съдействам за добра цена... :deal

Ако имаш интерес-пиши ми на лично. :deal

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 01 апр 2010 15:35

Аз карам с Монбат Формула, доволен!
Прикачени файлове
formula.jpg
formula.jpg (37.41 KиБ) Видяна 1435 пъти

Потребителски аватар
vladimir666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladimir666 » Чет 01 апр 2010 15:45

колега аз съм с ЕКСАЙТ и съм много доволем.моч е 75А защото съм дизел.дадох за него 210лв. но си заслижава. поздрави :beer

Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Мнениеот HukuTyY » Чет 01 апр 2010 17:04

Предполагам както ти е ясно колега най-евтините марки акумулатори са българските(искра,старт,монбат) вървят около 120лв.Аз карах с искра и изкарах доста време(около 5год).Сега си взех Гигават по патент на Бош но е по-евтин.Тук в Каварна си го взех за 130лв 60ач 540А.Ако не ти се дават много кинти вземай Искра или Старт железни са.Не те съветвам да вземаш Монбат.Това си е лично мое мнение. :beer

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Чет 01 апр 2010 17:21

bratoto написа:Здравейте,неприятно ме изненада акумулатора,предаде ме а трябваше да пътувам :( Истината е,че цяла зима много малко съм я карал колата и явно малката консумация го е довършила.Сутринта тръгвам да паля.....не може и да завърти,качих го вкъщи,заредих го......като завъртях пак няма никой :( явно е капнал и е за нов....сега направих една бърза обиколка за да се ориентирам как вървят 62АМП/Ч....БОШ И ВАРТА варират по 200 лв (много ми е) :( друг по-приемлив вариянт видях МАГНЕТИ МАРЕЛИ 155 ЛВ и ЕКСАЙД 135 лв та....всяко КОМПЕТЕНТНО или от ОПИТ мнение и препоръка ще ми е от полза за тези марки ! или пък да ми кажете къде да потърся из Люлин добър магазин за да събера информация за сравнение...БЛАГОДАРЯ !
колега 100% ли си сигурен че акумулатора е здал багажа, ако не си сигурен и не е замерен не бързаи и аз за малко да се мина лани така оказа се стартера втулките пиша ти това защото не прочетох да си писал че е замерен и че си пробвал с друг

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Чет 01 апр 2010 17:51

zdravko_jett написа:
bratoto написа:Здравейте,неприятно ме изненада акумулатора,предаде ме а трябваше да пътувам :( Истината е,че цяла зима много малко съм я карал колата и явно малката консумация го е довършила.Сутринта тръгвам да паля.....не може и да завърти,качих го вкъщи,заредих го......като завъртях пак няма никой :( явно е капнал и е за нов....сега направих една бърза обиколка за да се ориентирам как вървят 62АМП/Ч....БОШ И ВАРТА варират по 200 лв (много ми е) :( друг по-приемлив вариянт видях МАГНЕТИ МАРЕЛИ 155 ЛВ и ЕКСАЙД 135 лв та....всяко КОМПЕТЕНТНО или от ОПИТ мнение и препоръка ще ми е от полза за тези марки ! или пък да ми кажете къде да потърся из Люлин добър магазин за да събера информация за сравнение...БЛАГОДАРЯ !
колега 100% ли си сигурен че акумулатора е здал багажа, ако не си сигурен и не е замерен не бързаи и аз за малко да се мина лани така оказа се стартера втулките пиша ти това защото не прочетох да си писал че е замерен и че си пробвал с друг

след като го е заредил и пак не е завъртял какво да е? :screwy взех си монбат 65 AH 2 год. гаранция с повишен стартов ток и вече 3-та година е 6!Цената сега е около 130 лв.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Чет 01 апр 2010 18:14

nikolai_an написа:след като го е заредил и пак не е завъртял какво да е? :screwy взех си монбат 65 AH 2 год. гаранция с повишен стартов ток и вече 3-та година е 6!Цената сега е около 130 лв.
аха ако проблема е в стартера след като го е заредил трябва да запали така ли излиза колега? :screwy чети малко колега

XmUrF
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XmUrF » Чет 01 апр 2010 19:19

Колега аз съм с Магнети Марели вече от година и 4 месеца. Взех го набързо, понеже старият ме изостави точно около коледните празници преди година. Старият с който колата дойде пак беше такъв(колата е италианка), беше неделя, нямах време да избирам и да търся, затова взех от най-близкото място. Пък и така и така старият беше изкарал 4 години и тоя ако изкара толкова ще е екстра. Но малко съм го ползвал още, за да давам мнения. За момента е добре.

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Чет 01 апр 2010 20:25

zdravko_jett написа:
nikolai_an написа:след като го е заредил и пак не е завъртял какво да е? :screwy взех си монбат 65 AH 2 год. гаранция с повишен стартов ток и вече 3-та година е 6!Цената сега е около 130 лв.
аха ако проблема е в стартера след като го е заредил трябва да запали така ли излиза колега? :screwy чети малко колега

колега аз да ти кажа че при подобен проблем се оказа кофти маса!смених клемата и кабела и карах още 3години с няква искра на незнам колко години!
моят съвет е първо да се замерят нещата и тогава да се сменя акумулатора!

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Чет 01 апр 2010 21:37

titi7707 написа:колега аз да ти кажа че при подобен проблем се оказа кофти маса!смених клемата и кабела и карах още 3години с няква искра на незнам колко години!
моят съвет е първо да се замерят нещата и тогава да се сменя акумулатора!
най елементарното което можа да направи да вземе акумулатор от някой близък съсед за 5минути работа е, колегата не е описал имали ток по колата свири ли касетофона, нали трябва да си помагаме

Потребителски аватар
beky1
Автомобил: VOLVO V70
Двигател: B5202S.

Мнениеот beky1 » Чет 01 апр 2010 22:52

послушаи колегата здравко джет,малко не граматно пише и не го разбирам понякога,ама то ще да е заради шоплъка .пък и аз съм за българско все пак сме в криза и трябва да стимулираме българското :drunk :drinking: :beer

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пет 02 апр 2010 7:38

beky1 написа:малко не граматно пише и не го разбирам понякога,
колега не се обиждам от това,понеже грешките идват от бързината и от това че само във форума пиша на БГ аз не казвам даи сега да променим правилата във форума ама критиците сте много по добре ако можеш помогни на колегата с проблема отколкото да обсъждаш на някой друг правописа,едва ли го интересува това

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 02 апр 2010 12:08

Погледни там: http://www.tristan02.com Склада е в "Люлин" 6, а на линка има точен адрес. Формулата е добър акумулатор.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”