помощ : акумулатор !
- bratoto
- Автомобил: Vento GT 2000 - 115
- Двигател: 2E
помощ : акумулатор !
Здравейте,неприятно ме изненада акумулатора,предаде ме а трябваше да пътувам
Истината е,че цяла зима много малко съм я карал колата и явно малката консумация го е довършила.Сутринта тръгвам да паля.....не може и да завърти,качих го вкъщи,заредих го......като завъртях пак няма никой
явно е капнал и е за нов....сега направих една бърза обиколка за да се ориентирам как вървят 62АМП/Ч....БОШ И ВАРТА варират по 200 лв (много ми е)
друг по-приемлив вариянт видях МАГНЕТИ МАРЕЛИ 155 ЛВ и ЕКСАЙД 135 лв та....всяко КОМПЕТЕНТНО или от ОПИТ мнение и препоръка ще ми е от полза за тези марки ! или пък да ми кажете къде да потърся из Люлин добър магазин за да събера информация за сравнение...БЛАГОДАРЯ !
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: помощ : акумулатор !
Колега,ако искаш Ац Делко мога да ти съдействам за добра цена...
Ако имаш интерес-пиши ми на лично.
Ако имаш интерес-пиши ми на лично.

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам с Монбат Формула, доволен!
- Прикачени файлове
-
- formula.jpg (37.41 KиБ) Видяна 1435 пъти
- vladimir666
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз съм с ЕКСАЙТ и съм много доволем.моч е 75А защото съм дизел.дадох за него 210лв. но си заслижава. поздрави 

- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Предполагам както ти е ясно колега най-евтините марки акумулатори са българските(искра,старт,монбат) вървят около 120лв.Аз карах с искра и изкарах доста време(около 5год).Сега си взех Гигават по патент на Бош но е по-евтин.Тук в Каварна си го взех за 130лв 60ач 540А.Ако не ти се дават много кинти вземай Искра или Старт железни са.Не те съветвам да вземаш Монбат.Това си е лично мое мнение. 

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега 100% ли си сигурен че акумулатора е здал багажа, ако не си сигурен и не е замерен не бързаи и аз за малко да се мина лани така оказа се стартера втулките пиша ти това защото не прочетох да си писал че е замерен и че си пробвал с другbratoto написа:Здравейте,неприятно ме изненада акумулатора,предаде ме а трябваше да пътувамИстината е,че цяла зима много малко съм я карал колата и явно малката консумация го е довършила.Сутринта тръгвам да паля.....не може и да завърти,качих го вкъщи,заредих го......като завъртях пак няма никой
явно е капнал и е за нов....сега направих една бърза обиколка за да се ориентирам как вървят 62АМП/Ч....БОШ И ВАРТА варират по 200 лв (много ми е)
друг по-приемлив вариянт видях МАГНЕТИ МАРЕЛИ 155 ЛВ и ЕКСАЙД 135 лв та....всяко КОМПЕТЕНТНО или от ОПИТ мнение и препоръка ще ми е от полза за тези марки ! или пък да ми кажете къде да потърся из Люлин добър магазин за да събера информация за сравнение...БЛАГОДАРЯ !
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:колега 100% ли си сигурен че акумулатора е здал багажа, ако не си сигурен и не е замерен не бързаи и аз за малко да се мина лани така оказа се стартера втулките пиша ти това защото не прочетох да си писал че е замерен и че си пробвал с другbratoto написа:Здравейте,неприятно ме изненада акумулатора,предаде ме а трябваше да пътувамИстината е,че цяла зима много малко съм я карал колата и явно малката консумация го е довършила.Сутринта тръгвам да паля.....не може и да завърти,качих го вкъщи,заредих го......като завъртях пак няма никой
след като го е заредил и пак не е завъртял какво да е?
взех си монбат 65 AH 2 год. гаранция с повишен стартов ток и вече 3-та година е 6!Цената сега е около 130 лв.-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
аха ако проблема е в стартера след като го е заредил трябва да запали така ли излиза колега?nikolai_an написа:след като го е заредил и пак не е завъртял какво да е?взех си монбат 65 AH 2 год. гаранция с повишен стартов ток и вече 3-та година е 6!Цената сега е около 130 лв.
чети малко колега-
XmUrF
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз съм с Магнети Марели вече от година и 4 месеца. Взех го набързо, понеже старият ме изостави точно около коледните празници преди година. Старият с който колата дойде пак беше такъв(колата е италианка), беше неделя, нямах време да избирам и да търся, затова взех от най-близкото място. Пък и така и така старият беше изкарал 4 години и тоя ако изкара толкова ще е екстра. Но малко съм го ползвал още, за да давам мнения. За момента е добре.
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
zdravko_jett написа:аха ако проблема е в стартера след като го е заредил трябва да запали така ли излиза колега?nikolai_an написа:след като го е заредил и пак не е завъртял какво да е?взех си монбат 65 AH 2 год. гаранция с повишен стартов ток и вече 3-та година е 6!Цената сега е около 130 лв.
чети малко колега
колега аз да ти кажа че при подобен проблем се оказа кофти маса!смених клемата и кабела и карах още 3години с няква искра на незнам колко години!
моят съвет е първо да се замерят нещата и тогава да се сменя акумулатора!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
най елементарното което можа да направи да вземе акумулатор от някой близък съсед за 5минути работа е, колегата не е описал имали ток по колата свири ли касетофона, нали трябва да си помагамеtiti7707 написа:колега аз да ти кажа че при подобен проблем се оказа кофти маса!смених клемата и кабела и карах още 3години с няква искра на незнам колко години!
моят съвет е първо да се замерят нещата и тогава да се сменя акумулатора!
- beky1
- Автомобил: VOLVO V70
- Двигател: B5202S.
послушаи колегата здравко джет,малко не граматно пише и не го разбирам понякога,ама то ще да е заради шоплъка .пък и аз съм за българско все пак сме в криза и трябва да стимулираме българското

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега не се обиждам от това,понеже грешките идват от бързината и от това че само във форума пиша на БГ аз не казвам даи сега да променим правилата във форума ама критиците сте много по добре ако можеш помогни на колегата с проблема отколкото да обсъждаш на някой друг правописа,едва ли го интересува товаbeky1 написа:малко не граматно пише и не го разбирам понякога,
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Погледни там: http://www.tristan02.com Склада е в "Люлин" 6, а на линка има точен адрес. Формулата е добър акумулатор.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”