Проблем с теглич за VW Jetta

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
dikanski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с теглич за VW Jetta

Мнениеот dikanski » Пон 29 мар 2010 7:56

Колеги проблема е следният.Купих си теглич от един Голф.Но при свалянето от него,по моя вина с голямата ми сила отвъртях болтовете наопаки и сега на заварените гайки на самия теглич се е получило леко премазваване.Та мисълта ми е ще стане ли сега така да се сложи или трябва да се сменят заварените гайкоте?А другото е дали въобще има опцията да се сменят

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Проблем с теглич за VW Jetta

Мнениеот bobocamaro » Пон 29 мар 2010 13:12

Колега снимай детайла да видим има ли мегдан за изрязване и слагане на нови гайки.За старите забрави,не мога да си обясня как си ги развил наопаки но за да стане значи резбите са на кашкавал.А със сигурност не е приятно товара влачен от теб да те изпревари на магистралата.

dikanski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с теглич за VW Jetta

Мнениеот dikanski » Съб 26 юни 2010 16:28

Смазаните гайки са в трагично състояние.Но до тях има други които съвпаднаха точно на джетата.Така че проблема е решен,този теглич вече никога няма да може да се сложи на голф .иначе бях го решил от горната страна от към гайката да мушна през нея по един дълъг болт и отдолу дА го законтрям.Ако някой го е правил или знае дали би станало нека сподели мнение.Колкото до обратното развиване кой да се сети че може да не е клеясало а да е наопаки и компания от трима майстори под мое 'умно'' ръководство с една тъбичка около метър накъшкавалихме еднои хубаво резбите,та замалкo да не може да се отвърти и в правилната посока

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”