Наскоро ми се наложи да заварваме гайките на предния мост, понеже дотук звучи като за моята Джета 2, да допълня:
1. Отпред около пръта на волана има 3-4 пластмасови шапки, аз успях да ги развия на ръка. Има и такива от другата страна, разгледай. Махни и пънчето под газта, ако имаш, при мен се разви доста лесно.
2. Махни елемента за парното, който е долу пред барчето. Държи се на два винта острани и един доста скрит централно по-назад. Като ги развиеш, би трябвало с дърпане надолу и напред на долния край да излезе.
2. Развий двата винта за лоста, отварящ предния капак.
3. Махни леко уплътнението на вратите с дърпане напред, посока от предния долен ъгъл нагоре, там мокетът се държи на твърди уши, затиснати от уплътнението.
4. Извади мокета, като дръпнеш задната му част нагоре и назад, може да се наложи да дърпаш ръчна и да сменяш предавка.

5. Под мокета изолацията се крепи с пружинни ламаринки на резбите на капачките от т. 1. За по-бързо може да повдигнеш зъбите им с плоска отвертка до леко огъване и да ги извадиш, а после дори на ръка да ги извиеш обратно. Дясната изолация така и не излезе, подвих я нагоре за заварката.
Повтарям, това е за Джета 2, при разлики отбележете ги!