Питане за ГТИ табелки на лайстните на голф2 ?
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за ГТИ табелки на лайстните на голф2 ?
Здравейте колеги имам лайстни за вратите от голф гти тези тънките с червените табелки гти,на тебелките си пише GTI интерисува ме мога ли да им променя надписа някак си,сам да променя последната буква и да пише GTD, или има готови такива,защото съм виждал такива модификации ,даже мисля че съм виждал и тук във форума една двойка на която пише GTD,а пък са същите като GTI дето се вика само последната буква се различава,нека ако някой знае дали се продават или как се преправя да сподели ,ще бъда много благодарен 

- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за ГТИ табелки на лайстните на голф2 ?
Колеги никой ли няма идей за преправянето на тези тебелки или замяната им с такива на които да пише GTD,ако няма как да стане ще си карам печката с GTI табелки ,зрителна измама 
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
В рекламните агенции могат да ти направят каквито искаш лога с какъвто искаш надпис и цвят 

- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
И аз мислех върху този вариант колега и май е най удачният ,само ме притеснява ,че на тебелките надписа изгравиран или вдлъбнат незнам как да го нарека,дали няма да си личат тези вдлъбнатини като се направи от рекламно фолио или незнам и аз от какво се прави
,ако някой е правил нещо подобно нека сподели 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Мога да ти намеря GTD,но са за отгоре на калника-където слагат и мигачи.Ако искаш-драсни ЛС 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”