Мигач + стоп или задни светлини Golf 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

Мигач + стоп или задни светлини Golf 2

Мнениеот nebeto » Чет 27 яну 2011 1:52

Колеги здравейте.Поради това,че задните мигачи на Golf 2 през деня и най-вече на слънчево се виждат доста слабо мисля си как ще стане ако с един диод подам ток от мигача към стопа или светлината за задното,кво мнение имате по въпроса,някой правил ли е подобно нещо и към стопа или към задната ще стане по добре,другото дето ме интересува е дали ще издърви релето на още 21W.На релето пише 2x(4x) 21W+1W,това 1ват сигурно е за лампичката дето е на ключа,има ли по мощни релета(с 3 краченца) и на мигача на бронята и на отзаде крушките са ми по 21Вата.Благодаря за вниманието.

Потребителски аватар
golfajiata golf 2
Автомобил:
Двигател:

Re: Мигач + стоп или задни светлини Golf 2

Мнениеот golfajiata golf 2 » Чет 27 яну 2011 9:38

Провери си връзките масата и на всякъде където има контакти за окисление свети слабо поради лоша връзка ако вържеш и останалите светлини най много да изгориш нещо а и другото е че заблуждаваш другите участници в движението!На първо време прегледай до стоповете замасяването и тогава предприемай други действия :да:

avzdrav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avzdrav » Чет 27 яну 2011 13:49

Фабрично мигачите са достатъчно ярки...ако са изправни и не си мазал по пластмасата с цел тунинг. Не те съветвам да ръчкаш по тоците, още повече ако не отбираш. Защото може да се возпламениш...

Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

Мнениеот nebeto » Чет 27 яну 2011 18:24

няма окисления,и за сч не съм ги пръскал по натам ще ги пръсна с черен трансперант,карал съм зад много Голф2 и установих,че пред деня личат що годе,ама ако пече слънце нищо не се разбира,иначе инсталацията няма да се пипа сомо ще сложа един диод на буксата отдолу,аз съм с обикновенните стопове,на тия кристалните личи перфектно и искам от тчх но нчма финанси.Благодаря за вниманието.
Прикачени файлове
стопове.jpg
стопове.jpg (27.29 KиБ) Видяна 448 пъти

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”