Здрвавейте колги. Значи имам един въпрос?
Може ли някой да ми даде ако има материал за смяната на външното каре, като илюстрации и съвет. Сменял съм си ги до сега на др коли които съм имал но искам да видя как са нещата при Голфа. Дайте някой съвет и ако знаете снимки от рейв цд или други. Мерси предварително...
Малко помощ за смяна на външно каре на Голф 3 Комби!
- Layman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко помощ за смяна на външно каре на Голф 3 Комби!
viewtopic.php?f=11&t=87390&hilit=%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%88%D0%BD%D0%BE+%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B5
Дано ти помогне. Но като цяло - не е китайско писмо. Може малко зор да видиш с развиването на централната голяма гайка. Няма нужа от реглаж на геометрия.
Всъщност защо ги сменяш - въртени ли са, разменяни ли са вече?
На пасата се бяха разхлопали, дори дясното потропваше и на прав път леко.
Разменихме ги - почукваха още 10 километра и всичко си легна на мястото. Сега ни дрън, ни лоп
Дано ти помогне. Но като цяло - не е китайско писмо. Може малко зор да видиш с развиването на централната голяма гайка. Няма нужа от реглаж на геометрия.
Всъщност защо ги сменяш - въртени ли са, разменяни ли са вече?
На пасата се бяха разхлопали, дори дясното потропваше и на прав път леко.
Разменихме ги - почукваха още 10 километра и всичко си легна на мястото. Сега ни дрън, ни лоп
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Разхвърляш гумата, развиваш централната гайка, сваляш диска/апарат/накладките, после развиваш гайките на шарнира и разкачаш макферсона, и като шенкела ти остане само на кормилната щанга измъкваш карето,после събираш по обратен ред 
- NOVAGOLF
- Автомобил:
- Двигател:
Гледайки илюстрацията значи се избиват? а не е с нещо като зегергка понеже така ми бяха казали!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”