П.С. Извинявам се ако не сам поставил темата в правилния Раздел за първи път влизам в форума
Въпрос отностно придърпването? голф 4
Въпрос отностно придърпването? голф 4
Здравейте, отскоро се сдобих със Голф 4 1.4 16v бензин 2000 г. производство.. отскоро колата ми започна да придърпва малко в интервала от 1600-1700 до 2000-2100 оборота, това се случи не много след като заредих с бензин след 2 дни поставих не голямо количество от друга бензиностанция,(съвет от приятел) но разлика нямаше, ако някой знае нещо по въпроса моля пишете на ЛС. Благодаря предварително
П.С. Извинявам се ако не сам поставил темата в правилния Раздел за първи път влизам в форума
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Въпрос отностно придърпването? голф 4
На диагностика ходи ли ??
Кога за последно си сменял филтрите ?
Кога за последно си сменял филтрите ?
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
а горивния филтър
при мен същия проблем се оправи след смяната му!
при мен същия проблем се оправи след смяната му!
ами нов е.. сменен е.. заради силното налягане течеше бензин от маркучето, което влиза в горивния филтър обаче го стегнах и се оправи теча след да не би да е запушен? ама ако е филтъра защо го прави от 1600 до 2000-2100 оборота? след това се оправя.. мн чудно..
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
ама ако е филтъра защо го прави от 1600 до 2000-2100 оборота? след това се оправя.. мн чудно..[/quote]
и аз това се чудих ,
прегледахме дебитомер- нишо
дроселова клапа - нищо
и тръгнахме на проба грешка първо с горивния филтър
и изкарах късмет от първия път !
аз писах в една друга тема че успоредно с този проблем ме сполетя и друг докато го имаше това придърпване което с течение на времето ставаше все по осезаемо,скъсах нитове на короната
и като я вкарах в сервиз за ремонт на скоростната кутия,тогава смениха и горивния филтър по мое желание ,
и след като си взех колата вече не придърпваше
незнам дали е имало нещо общо с проблема които се получи със скоростната кутия или не
нямаше как да разбера защото двете неща се оправиха едновременно,но по моята логика причина за придърпването е хранителната система!
затова си мисля че е било от филтъра на който му беше време за смяна между другото
късмет колега с откриването на проблема
и на по специфичните места слагаи само маркови части и консумативи!
и аз това се чудих ,
прегледахме дебитомер- нишо
дроселова клапа - нищо
и тръгнахме на проба грешка първо с горивния филтър
и изкарах късмет от първия път !
аз писах в една друга тема че успоредно с този проблем ме сполетя и друг докато го имаше това придърпване което с течение на времето ставаше все по осезаемо,скъсах нитове на короната
и като я вкарах в сервиз за ремонт на скоростната кутия,тогава смениха и горивния филтър по мое желание ,
и след като си взех колата вече не придърпваше
незнам дали е имало нещо общо с проблема които се получи със скоростната кутия или не
нямаше как да разбера защото двете неща се оправиха едновременно,но по моята логика причина за придърпването е хранителната система!
затова си мисля че е било от филтъра на който му беше време за смяна между другото
късмет колега с откриването на проблема
и на по специфичните места слагаи само маркови части и консумативи!
да мерси братле, установих, че скоростната кутия хич я няма.. ииииии ся сабирам лев да я сменя.. има ужасно виене от диференциала.. и сега сам я спрял от движение докато не и зема нова кутия
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”