Дайте съвет относно запълване на броня?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Mihal4y
Автомобил:
Двигател:

Дайте съвет относно запълване на броня?

Мнениеот Mihal4y » Сря 07 апр 2010 15:58

Карам голф 3 и утре ще ходя да ми преправят малко предната броня.Мисля да запалня мястото кадето са халогена и мигача да се изчисти.Мигача мисля да го вкарам във фара на мястото на габарита.Та въпросът ми е каде да е габарита??? :shock Единственото нещо което се сещям е рингове ангелски очи.Давайте съвети :) Такива са ми фаровете :wink:
Прикачени файлове
015790319.jpg

Потребителски аватар
dimitar_85
Автомобил: VW Passat B5.5
Двигател: AWX 2004g

Re: Дайте съвет относно запълване на броня?

Мнениеот dimitar_85 » Сря 07 апр 2010 19:47

колега предполагам че на тези фарове габарита е между двата рефлектора(където са двете "кръгчета").ако е така и сложиш там мигача вариант да сложиш габарит във фара е да вземеш лентички с диоди и да ги сложиш във фара(като на Ауди А5)поне доколкото съм виждал такива фарове би трябвало стъклото да е на щипки(ако не се лъжа де).при Голф4 на едно от тези "кръгчета"има халоген.при твоя вид ако едното е свободно моше там да се опиташ да вградиш стъкло и там можеш да сложиш габарита или там да е мигача.Това е за което се сещам дано да ти е помогнало :да:

Mihal4y
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mihal4y » Сря 07 апр 2010 22:27

Мерси и това е добро като идея :wink: Ако някой друг се сеща нещо да го споделя :)

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 08 апр 2010 7:17

Аз съм с такива фарове...габаритите са ми на мястото на мигачите, оригиналните.Просто разменяш местата на кабелите за мигачи и габарити..

Потребителски аватар
xaxo666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxo666 » Чет 08 апр 2010 16:50

peshonp написа:Аз съм с такива фарове...габаритите са ми на мястото на мигачите, оригиналните.Просто разменяш местата на кабелите за мигачи и габарити..

Човека пише ,че ще запълва мигача и ще сложи мигача на мястото на габарита и се чуди каде да е габарита!

Аз мога да предложа Под габарита на фара има още едно кръгче както пише колегата по горе но само дупка колкото за диодна крушка за габарит.
Нещо такова
Изображение

Mihal4y
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mihal4y » Чет 08 апр 2010 19:19

Утре отивам при един ел.техник да му покажа този последния вариянт да видим дали ще може да го измайстори :) Ако може така ще я направя 8) Благодаря ви много накрая ще пусня някой друга снимка да видите кво се получи :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”