Дайте съвет относно запълване на броня?
Дайте съвет относно запълване на броня?
Карам голф 3 и утре ще ходя да ми преправят малко предната броня.Мисля да запалня мястото кадето са халогена и мигача да се изчисти.Мигача мисля да го вкарам във фара на мястото на габарита.Та въпросът ми е каде да е габарита???
Единственото нещо което се сещям е рингове ангелски очи.Давайте съвети
Такива са ми фаровете 
- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g
Re: Дайте съвет относно запълване на броня?
колега предполагам че на тези фарове габарита е между двата рефлектора(където са двете "кръгчета").ако е така и сложиш там мигача вариант да сложиш габарит във фара е да вземеш лентички с диоди и да ги сложиш във фара(като на Ауди А5)поне доколкото съм виждал такива фарове би трябвало стъклото да е на щипки(ако не се лъжа де).при Голф4 на едно от тези "кръгчета"има халоген.при твоя вид ако едното е свободно моше там да се опиташ да вградиш стъкло и там можеш да сложиш габарита или там да е мигача.Това е за което се сещам дано да ти е помогнало 

Мерси и това е добро като идея
Ако някой друг се сеща нещо да го споделя 
Аз съм с такива фарове...габаритите са ми на мястото на мигачите, оригиналните.Просто разменяш местата на кабелите за мигачи и габарити..
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
peshonp написа:Аз съм с такива фарове...габаритите са ми на мястото на мигачите, оригиналните.Просто разменяш местата на кабелите за мигачи и габарити..
Човека пише ,че ще запълва мигача и ще сложи мигача на мястото на габарита и се чуди каде да е габарита!
Аз мога да предложа Под габарита на фара има още едно кръгче както пише колегата по горе но само дупка колкото за диодна крушка за габарит.
Нещо такова

Утре отивам при един ел.техник да му покажа този последния вариянт да видим дали ще може да го измайстори
Ако може така ще я направя
Благодаря ви много накрая ще пусня някой друга снимка да видите кво се получи 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”