ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ ДА СЕ ПОХВАЛЯ НА МОМЧЕТАТА ОТ ТОЗИ САЙТ КОЙТО МИ ДАДОХА ТОЛКОВА ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА ЗАКОПУВАНЕТО НА ЕДНА ПРЕКРАСНА КОЛА А ИМЕННО ГОЛФ 4 1.9 ТДИ 110 КОНЯ
БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА ВСИЧКИ ДОСТА ПОЛЕЗНО МИ БЕШЕ ЧЕ ПИТАХ ЗА РАЗНИ ВЪПРОСИ СЕГА МИ СЕ ИСКА ДА ЗАДАМ ОЩЕ НЯКОЛКО ОТНОСНО ГОЛФЧЕТО МИ.
1 ОДАЧНО ЛИ Е ДА СЛОЖА НА ГОЛФА ЧИП ЗА ДА ВДИГНА КОНЕТЕ? аКО СЛОЖА ЧИП С КОЛКО ЩЕ СЕ ВДИГНАТ КОНЧЕТАТА ? КЪДЕ СЕ ПОСТАВЯТ ТИЯ ЧИПЧЕТА ? КОЛКО ИЗЛИЗА ЦЕНАТА ДА СИ СЛОЖА ТОВА ЧУДО НА ТЕХНИКАТА ?
БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА !
ГОЛФ 4 ССТ
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ГОЛФ 4 ССТ
Добре дошъл:)
п.с. пиши с малки букви
п.с. пиши с малки букви

- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Аз лично не съм виждал Г4 CCT, нито пък знам кво значи тва.
Хубаво ще е колега да поразгледаш, по прочетеш няколко неща. Има една тема (то една да беше) на колегата brezel, примерно, където е описано всичко, а и твойте въпроси ще получат 100% отговор.
Поздрави и потърси из форума и най-вече използвай търсачката
Хубаво ще е колега да поразгледаш, по прочетеш няколко неща. Има една тема (то една да беше) на колегата brezel, примерно, където е описано всичко, а и твойте въпроси ще получат 100% отговор.
Поздрави и потърси из форума и най-вече използвай търсачката
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Здрасти колега,
Поздрави за добрият избор като начало. С риск да прозвучи акто реклама ше си позволя да ти препоръчам ако слагаш чип на ГоУфеца да се допиташ до колегат Brezel. Има обява в раздел плтени погледни:
viewtopic.php?f=48&t=16211
Не е никак скъпо при него, а повярвай ми този човек наистина знае какво прави.
П.П. При турбо дизеловият двигател има най осезаем ефект. Но можеш да прочетеш и сам.
Успех.
Поздрави за добрият избор като начало. С риск да прозвучи акто реклама ше си позволя да ти препоръчам ако слагаш чип на ГоУфеца да се допиташ до колегат Brezel. Има обява в раздел плтени погледни:
viewtopic.php?f=48&t=16211
Не е никак скъпо при него, а повярвай ми този човек наистина знае какво прави.
П.П. При турбо дизеловият двигател има най осезаем ефект. Но можеш да прочетеш и сам.
Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”