ел стъкла на голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
ел стъкла на голф 4
имам следния проблем.зимата се опитах да сваля преден десен прозорец,а той беше замръзнал и се чу едно щракане... и прозореца си стои горе а машинката се чува,че работи и уж го сваля.и от тогава ту се сваля,ту същото щракане и не се сваля.съвети?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
barselonap написа:а дали ще мога да се оправя сам и то най вече със свалянето на кората или по точно под кората.свалих кората и до там.от долу има дебела ламарина хваната с много винтове????
Значи ако ти се занимава лично на теб, теглиш това и следваш инструкциите!

Ако имаш някакви въпроси - драсни на лична вече имам 4 врати опит

- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ел стъкла на голф 4
колега да си сложа въпроса и в тази тема:)))
Имах проблем с моето шоферско стъкло след като го оправих обаче,направих груба грешка изпадна ми лосчето на което стои и вътрешната пъпка за заключване.И сега не мога да го наместя понеже мястото е много малко и не мога да огледам.Виждам само две лосчета едното се движи при дърпане на вътрешната ръчка за отваряне другото се движи при натискане на заключване с централното.Къде точно му е мястото на това ще съм ти благодарен ако можеш да ми помогнеш.
Благодаря ти предварително
Имах проблем с моето шоферско стъкло след като го оправих обаче,направих груба грешка изпадна ми лосчето на което стои и вътрешната пъпка за заключване.И сега не мога да го наместя понеже мястото е много малко и не мога да огледам.Виждам само две лосчета едното се движи при дърпане на вътрешната ръчка за отваряне другото се движи при натискане на заключване с централното.Къде точно му е мястото на това ще съм ти благодарен ако можеш да ми помогнеш.

- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди един два дни и аз минах по този път.Беше ми се счупил държача на стъклото който е пласмасов.Благодарение на колегата GROZNIKA и една негова стара тема се свързах с едно момче което продаваше метални такива.Изпрати ми ги по еконт и за няма и два часа смених и двата.Изникна проблем обаче че като го вдигам и свалям както при теб се чуваше едно яко пукане и стъклото се движеше много трудно.Разглобихме отново и се оказа че въженцето се е омотало около моторчето за навиване.Оправихме и този проблем и сега вече всичко си работи идеално.
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
dangi_ написа:колега да си сложа въпроса и в тази тема:)))
Ако правилно съм те разбрал, говориш за "изкълченото до безобразие" железце, което показва дали е заключена или отключена колата.
В такъв случай, за съжаление, ще тряба да разглобиш всичко на ново за да можеш да откачиш машинката за заключване и със завъртане да закачиш железцето. После много внимаваш да не изпадне отново. Мястото дето се закача желзцето е една пластмаса (бяла) с дупка и един ограничител мязащ малко на нокът.
П.С.: това е процедурата за предна врата.
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:

благодаря ти братле...оправих го....просто малко повечко внимание трябваше:)))-на светло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега,че си се справил.Ако ти трябва някоя щипка или ролка ми пиши на личния имам я цялятя гямялЩе ти я пратя по ЕКОНТ вече 6 години ги ремонтирам тези ел.прозорци 0899287199
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”