колеги може ли на голф 4 да се свалят фаровете само ако се махне решетката с емблемата.Т.е. може ли да се свалят без да се откача цялата броня на колата.
Другото което да попитам е-как да изчистя праха от вътрешната страна на фаровете но без вода, защото много колеги са изгоряли по този начин с рефлекторите
Сваляне на фарове Г4
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Сваляне на фарове Г4
Не, не могат, трябва да свалиш и бронята http://www.youtube.com/watch?v=VZWvTtkM41E <--- тук е доста добре обяснено как се прави това. Съмнявам се че ще изчистиш праха както трябва, защото отвора на фара от зад не е много голям, може да се наложи махане на стъкло, което означава ГОЛЯМ филм, ако фарове ти са Валео. Ако твърдо си решил да действаш, после пускай снимки
Успех
Успех- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
не могат колега
тая процедура ми е най-омразната!За да махнеш едни фарове трябва да разглобиш цялата предница, а вече съм го правил поне 7-8 пъти

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
валео са да.Ще пробвам на прахосмукачка да вържа някаква шлауфка и така да се поизчистят.АКо не изгори прахосмукачката ще пиша 

И ако сваляш, сглоби ги със силикон, да не влезе нова прах. Аз така си уплътних панела на мп четворката (FX75)
.
.- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Моите фарове също са Валео и преди време реших да ги освежа но не ми се разлепяще стъклото и ги свалих.махнах всичко което може да се махне като крушки,ел.машинки и кабели и здраво на водата в мивката.Може да изглежда шантаво но определено станаха като нови
Изчистих ги с топла вода,малко сапунка и една мека четка за зъби която е с гъвкава дръжка да може да се извива навсякъде,дори пуснах и едно парченце дунапрен от гъбичка и го бутах из фара.Изчистиха се идеално,изплакнах фи пак обилно с вода и после със силен сешуар ги изсуших идеално отвътре.Вече повече от година нито са се изпотоли нито е паднало никелираното покритие
Успех на който му се занимава,процедурата е бавна но си заслужава
Изчистих ги с топла вода,малко сапунка и една мека четка за зъби която е с гъвкава дръжка да може да се извива навсякъде,дори пуснах и едно парченце дунапрен от гъбичка и го бутах из фара.Изчистиха се идеално,изплакнах фи пак обилно с вода и после със силен сешуар ги изсуших идеално отвътре.Вече повече от година нито са се изпотоли нито е паднало никелираното покритие
Успех на който му се занимава,процедурата е бавна но си заслужава
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”