Здравейте, колата е Г3, 1.8. 9о к.с.
От зимата имам едно скърцане, което се чува под краката на пасажера отпред, скърцането се появява когато тръгвам от място, след това изчезва.
Предницата е отрмонтирана цялат наскоро и минах на стенд, но скърцането си остана.
От къде според ваз идва това скърцане?
Скърцане под пасажерското място
Re: Скърцане под пасажерското място
Провери болтовете, които минават през тампоните на носачите. И както каза един колега, намери приятел да гледа, дали като тръгваш гумата "мърда" спрямо калника. Ако е това, мога да ти препоръчам добър тенекеджия, който ми оправи точно този проблем, пиши. Добре е да се заварва с телоподаващо!
-
zmei
- Автомобил:
- Двигател:
Моля за малко повече подробности.
Благодаря предварително.
Аз имах съмнение в стабилисюзиращата щанга а то на къде отиде работата.
Ами моите болтове, от 4 броя 3 въртяха като в кашкавал. Според зависи къде и как е карана и съхранявана колата, може да е ръждясал предния мост, да е кърпен, да е изпуснала заварката, и там пука, вероятно на някое ухо (моят старият мост ще ходи на вторични
). Изчисти мръсотията, за да се вижда хубаво. Но е едно като "пук" при тръгване или спиране, постепенно се задълбочава и при по-плавни движения, и така... Имам предвид ти лично или някои от препоръчаните тук сервизи да проверят, защото това не е никак безобидно.
Едит: Може да е щангата, но от едните биалетки да ти прави впечатление шума... Моите бяха в ужасяващ вид и нищо.
). Изчисти мръсотията, за да се вижда хубаво. Но е едно като "пук" при тръгване или спиране, постепенно се задълбочава и при по-плавни движения, и така... Имам предвид ти лично или някои от препоръчаните тук сервизи да проверят, защото това не е никак безобидно.Едит: Може да е щангата, но от едните биалетки да ти прави впечатление шума... Моите бяха в ужасяващ вид и нищо.
-
zmei
- Автомобил:
- Двигател:
Хайде бе хора дайте някакво предложение, никой ли не е страдал от това или аз съм с уникално голфче. 
-
zmei
- Автомобил:
- Двигател:
На 100км. северозападно от теб.
Хайде бе хора дайте някакво предположение.
Скърцането се появява при потегляне на баир, а също и при много малка скорост на първа като подам газ и колата почне да набира, също изкърцва. Имам чуство, че скърца на гума но знам ли, скърца, пука, абе
Хайде бе хора дайте някакво предположение.
Скърцането се появява при потегляне на баир, а също и при много малка скорост на първа като подам газ и колата почне да набира, също изкърцва. Имам чуство, че скърца на гума но знам ли, скърца, пука, абе

Ми това, което казах, мостът да се е "пооткъснал" от купето... Можеш ли да запишеш звука?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”