Ще ви помоля някой ако знае как се казва тази тръбичка оградена с червеното да ме светне, че моята са я лепили с изолирбанд и ме дразни така омотана
благодаря предварително
)braveheart написа:благодаря за отговора, утре ще си я поръчам ако е евтина или ще взема един маслоустойчив маркуч и ще видя какво ще стане с две скоби, че много ме дразни тиксото пък не ми се цашаше

След това ми направи впечатление, че старата "тръбичка" беше от пластмаса, а на новия маркуч същата беще направена от гума и хваната със скоби. Така че, ако можеш да адаптираш нещо колега, така. Иначе не мисля, че се продава отделно тръбичката...chinadracon написа:въпросната тръбичка е масов проблем при този мотор 1.6SR явно, понеже и на моя беше лепена с изолирбанд, но въпреки това накрая взе и да избива масло, и в един светъл ден се вбесих, отидох до Юнитрейд и се сдобих с нов маркуч с въпросната тръбичка срещу "скромната" сума от 97 лвСлед това ми направи впечатление, че старата "тръбичка" беше от пластмаса, а на новия маркуч същата беще направена от гума и хваната със скоби. Така че, ако можеш да адаптираш нещо колега, така. Иначе не мисля, че се продава отделно тръбичката...
hitman0013 написа:няма оправия тая тръбичка-мисля че е едно цяло с целия гофриран маркуч.Пък и най-вероятно е счупена и посплескана.Остави си я така да не тръгнат оборотите да танцуват
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 82 госта