Голф 3, монтаж на оригинален подлакътник, имам въпрос.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
l0v3r90
Автомобил: Golf MK3
Двигател: 1.6 AEK 1995

Голф 3, монтаж на оригинален подлакътник, имам въпрос.

Мнениеот l0v3r90 » Пет 04 дек 2015 14:00

Здравейте колеги,

Надявам се, някой, който има такъв подлакътник:

Изображение

да може да ме светне по въпроса, дали трябва да свалям цялата шофьорска седалка за да го монтирам или има някаква шашма.

Погледнах темата за сваляне на седалките тук във форума, приложената по-долу снимка е на тази "конзола" с врътката. От другата страна на седалката,тази откъм колана, пластмасата ми е счупена, за да я сваля трябва да махна седалката, но ме интересува има ли дупки за монтаж на метала отдолу или не се слага на него.
Надявам се да си задавам правилно въпроса и някой, който е слагал подобно нещо да ме светне, какво къде и как, защото не искам да я разглобя и да се окаже, че съм в "небрано лозе"

Ето въпросната снимка на кознолата с врътката.

Изображение

Потребителски аватар
l0v3r90
Автомобил: Golf MK3
Двигател: 1.6 AEK 1995

Re: Голф 3, монтаж на оригинален подлакътник, имам въпрос.

Мнениеот l0v3r90 » Нед 06 дек 2015 10:59

Кoлеги, имам малко развитие. Сутринта свалих седалката и го...сделах...
Проблема е, че самата конзола има една дупка, в която влиза само един от болтовете, а за другия няма място, прилагам снимка. Трябва ли да разпробия за да направя другата дупка или има друга схема и не се слага така самия подлакътник? За момента съм го закрепил за да се ползва, като съм заклинил втория болт отгоре за да може като се облекнеш да не потъва надолу :Mr Green Fun но определено не трябва да стои така, както съм го сложил.
Изображение
Aко има някой, с идеи, нека сподели, защото на този етап освен разпробиване на конзолата не виждам друго.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”