Колата е голф 3 ABS,волана е от ГТИ
Ако прецените,че темата е адски тъпа казвайте,ама какво ли не пробвах и не става

MaRtiNsKi написа:Колеги като въртя волана постоянно се чува едно силно и дразнещо стържене на пластинката под негоСтържи адски много и ме дразни... кажете какво да направя с какво да я мажа тази пластина,че направо ми идва да изкормя всичко
![]()
Колата е голф 3 ABS,волана е от ГТИ
Ако прецените,че темата е адски тъпа казвайте,ама какво ли не пробвах и не става

?MaRtiNsKi написа:WD-то като изсъхне кво праиме![]()
Ако му бодна графитна грес?
ако правилно съм разбрал тази пластина не е ли непрекъснато на контакт,говорим за пластината която е на волана и се плъзга по един меден обръч който е неподвиженZlobomir написа:Може да стане, а може и да запечати и остане на контакт
zdravko_jett написа:ако правилно съм разбрал тази пластина не е ли непрекъснато на контакт,говорим за пластината която е на волана и се плъзга по един меден обръч който е неподвиженZlobomir написа:Може да стане, а може и да запечати и остане на контакт

не са щуротии защото там наистина има нужда от грес намаля триенето между пластинката и неподвижната част и заводски да няма(не вярвам да няма смазка) нищо не му пречи ако се сложи малкоahhi написа:колега, тази пластинка се мърда малко наляво надясно и спира да стържи,поне при мен така ставабез грес и такива щуротии..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 51 госта