имам едно въпросче за голф 3 2.0 115к.с. 2Е

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
_Z_m_E_i_
Автомобил:
Двигател:

имам едно въпросче за голф 3 2.0 115к.с. 2Е

Мнениеот _Z_m_E_i_ » Пон 19 апр 2010 18:07

Незнам дали темата ми е за тук но искам да попитам , имам горепосочения голф какви пари ще ми стъпи да му сложа г60 или вр6 и какжо друго ще трябва освен да сменя инсталацията ? благодаря предварително :D

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: имам едно въпросче за голф 3 2.0 115к.с. 2Е

Мнениеот groznika » Пон 19 апр 2010 19:55

Със сигурност ще ти стъпи повече от колкото да го подадеш този, да добавиш някой лев и да си купиш желаната бегачка.

Потребителски аватар
fronte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fronte » Пон 19 апр 2010 20:26

цЯлата разправия е многа дълга колега хем повече пари хем повече работа най-добре както казва колегата земи го продаи и купи вр6 а г60 трудно се намира но :да:

Потребителски аватар
golf3gtivr6
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf3gtivr6 » Пон 19 апр 2010 22:55

Не е задължително да се продаде колата , защо слушаш другите.Тебе те интересува дали е трудна процедурата не дали е много пари.Нали знаеш , че мерака цена няма.Поне аз съм на това мнение , че защо да си продам колата ако ми харесва и и знам косурите.Замислял ли се е някой ако не попадне на точната кола и колко :banghead: ще последват след покупката и за да потръгне качествено.Аз лично мойто 2Е бих вложил 2-3хилки , но знам че аз съм я правил и знам какво ще и е наред и какво не.Затова ако има мерак има и начин , не тука повечето да ми расправят нама потенциал тоя мотор.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 20 апр 2010 0:22

Колега съгласен съм, че кефа цена няма и, че мерак с пари се гаси но...
За да направиш една подобна интервенция както трябва са нужни не малко средства + доста акъл на място!
Хората, които реализират добри проекти в този форум се броят на пръсти. Всичко останало е тротоарен (хоум мейд) тюнинг, бъгав и пълен с компромиси. Компромиси от към сигурност най-вече...
Отделен е въпросът, че технотест на тази модната бегачка така и няма да направиш. Данъци и адекватно ГО също няма да имаш...
Кво правим после като се юрнеш и пребиеш някой?

Отново ще спомена, че за да направиш адекватна трансплантация при всички положения ще ти излезе по-скъпо от колкото да си я купиш готова. Времето, нервите и труда които ще залепиш не ги споменаваме ;)

Но както е казал поета:
"Разни хора - разни оргазми..."

Потребителски аватар
_Z_m_E_i_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _Z_m_E_i_ » Вто 20 апр 2010 12:44

благодаря на колегите за мненията но мен ме интересува ако си намеря г60 или вр6 какво друго освен инсталация трябва да сменям и горе долу какви пари ще ми излезе ;)

Потребителски аватар
_Z_m_E_i_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _Z_m_E_i_ » Пет 23 апр 2010 0:10

:arrow:

Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qNkOo » Пет 23 апр 2010 0:48

Скоростна кутия, полуоски, окачване, спирачна система, ЕКУ...

Потребителски аватар
FreezA
Автомобил: Golf 3 GTi
Двигател: 2E

Мнениеот FreezA » Пон 27 сеп 2010 11:04

groznika написа:Колега съгласен съм, че кефа цена няма и, че мерак с пари се гаси но...
За да направиш една подобна интервенция както трябва са нужни не малко средства + доста акъл на място!
Хората, които реализират добри проекти в този форум се броят на пръсти. Всичко останало е тротоарен (хоум мейд) тюнинг, бъгав и пълен с компромиси. Компромиси от към сигурност най-вече...
Отделен е въпросът, че технотест на тази модната бегачка така и няма да направиш. Данъци и адекватно ГО също няма да имаш...
Кво правим после като се юрнеш и пребиеш някой?

Отново ще спомена, че за да направиш адекватна трансплантация при всички положения ще ти излезе по-скъпо от колкото да си я купиш готова. Времето, нервите и труда които ще залепиш не ги споменаваме ;)

Но както е казал поета:
"Разни хора - разни оргазми..."

"евтиното излиза скъпо" така че немисля,че ако зема нова кола няма да дам още повече пари :012: ако има кола която като я вземеш и да не правиш,то това е новата,а нова си копуват се по малко хора колкото до окачването и ЕКУ това са малки проблеми повече ме интересува г60-то от колкото вр6 понеже бая хора го хвалят като як мотор и бягащ ако някои има г60 за продан може да драсне едно лично ;) :да:

golfff-gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfff-gti » Вто 28 сеп 2010 11:38

не се занимавай според мен аз имам същия изруд и съм доволен , нищо му няма на голфито :)

Потребителски аватар
FreezA
Автомобил: Golf 3 GTi
Двигател: 2E

Мнениеот FreezA » Вто 28 сеп 2010 15:15

golfff-gti написа:не се занимавай според мен аз имам същия изруд и съм доволен , нищо му няма на голфито :)

е ко да му има аз нали счупих едно бутало за сега това е диагнозата,нека отворим и ще видим :banghead: :012:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”