Здравейте отново, не че искам да ви хваля, но като питам нещо в повечето случаи получавам отговор точно в десятката...
Та днеска забелязах нещо което за мен е претиснително а вие ще кажете дали имам право да се претиснявам. Пала Голфа и докато е студен държи някаде кум 1100 об/м., и в момента в който навътра волана и оп обототите падат драснично.Като спра да го върта се върнат. На загряла кола 850 об/м пак падат но не толкова много... Да не ми се прецаква хидравликата...
Ремъка е сменен преди 1000 км
Поздрави...
П.С. Голф 3, АБС 1.8 66/90
Хидравлика...
- ivankarpov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ivankarpov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ivankarpov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivankarpov написа:Дам има го тоя шум, имам приятел майстор и той ми каза че е почнала да си заминава ама още ще кара така... Разбрах че се рециклират, някой да има представа колко парички струва
Ако имаш намерение да си с тази кола в близките 2-3 години не се занимавай с рециклиране и тем подобни простотии ми направо си вземи една нова помпа малко повече пари ще дадеш ама поне да си спокоен, защото не се знае в близките месеци след рециклирането дали ще замине на ново. И моята помпа заминава и гледах за цени на нова-300лв струва.
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
според мен колегата първо да уточни при всяко навиване на волана ли падат оборотите или само при максималното навиване ... защото колкото и масло да имаш, колкото и да ти е здрава помпата, колкото и да ти е натегнат ремъка, като ти е навит волана макс колкото и да го мъчиш повече няма да завие колата
)) и моята го прави това с оборотите но само след като съм навил волана докрай и се опитам още малко 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”