Благодаря предварително!
Проблем с електрониката на предна дясна врата...GOLF 4
Проблем с електрониката на предна дясна врата...GOLF 4
Здравейте. Колата е VW Golf 4 бензин 1.4 (1999г), ако това ще помогне. Не знам колко е голям проблема, но аз от коли не разбирам, камоли от самата електроника. Работата е там, че предната ми дясна врата изобщо не функционира. Нито централното, нито ел.стаклата и огледалата. Може да се отваря вратата, но ръчно, а стаклата не. Колата не е моя, а собственика е в чужбина и за това не съм я карал в Сервиз. Не ми е спешно, просто реших да попитам има ли някой идея каква е причината и лесно ли е за отремонтирване. 
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Re: Проблем с електрониката на предна дясна врата...GOLF 4
може да е закараш на ВАГ-Ком да си покаже какво не е наред...
Аз има подобен проблем със задната дясна врата. Проблемът е прекъснати кабели в "онова гуменото нещо", като се отвори вратата се вижда, ще се сетиш къде
. Аз все още не съм го решил, но временно се оправя като разръчкаш кабелите, но след време пак се разместват. Може дори направо през гумата да ги "стискаш" и буташ насам, натам, като в същото време натискаш бутона на ел. стъклото, ако дойде ток дори за малко, трябва да се размърда 
П.П. Вечер, като пуснеш фаровете свети ли лампичката на вратата на бутона за ел. стъклото, ако не свети значи проблемът е точно в кабелите и не стига ток до нея.
П.П. Вечер, като пуснеш фаровете свети ли лампичката на вратата на бутона за ел. стъклото, ако не свети значи проблемът е точно в кабелите и не стига ток до нея.
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Гуменият маншон се сваля лесно - виж кабелите вътре. Аз залагам на кабела на масата че се е скъсал - дебел кафяв кабел или някой "Майстор" е забравил да включи буксата на вратата. Откопчай манщона от към купето и ще видиш за какво става въпрос.
Ех кой да се сети
. МНого ви благодаря, днес ще се разръчкам пък дано не оплескам нещата повече
Доколкото за лампичките на врата не съм обръщал внимание.
Доколкото за лампичките на врата не съм обръщал внимание.
Между другото проблема се появи в последствие. Вратата си работеше докато един приятел не натисна бутона да свали стъклото и тогава отказа всичко.
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Kodo написа:Между другото проблема се появи в последствие. Вратата си работеше докато един приятел не натисна бутона да свали стъклото и тогава отказа всичко.
Скъсан кабел в маншона - провери това
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”