дросел
дросел
Здравей те колеги!Имьм голям проблем,може ли някои да ми помогне?Става въпрос за дросела,колата ми гаснеше като сменям скоростите,закаръх я на маистор.Каза че е от дросела,чистиго с нешто и сега са много високи оворотите,харчи много и казват че трябвало нов дросел вярно ли е и как мога да си оправа моя
Re: дросел
Какъв е мотора, има един трибуквен код. Колко точно харчи? Звучи като недобре регулиран празен ход.
Zlobomir написа:Какъв е мотора, има един трибуквен код. Колко точно харчи? Звучи като недобре регулиран празен ход.
Кода е APQ харчи около 12 на 100 грацко, и оборотите се променят постояно, и при малка скорос предрапва.
Ако ти е АЕЕ мотора... не си купувай нов дросел... може да са още 100 неща ... и пак да не се оправи. Свиквай да си го караш така 

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Стига не го плаши
Дай му някой от твоите дросели да го пробва да види дали там е проблема
За APQ е същия дросел като за АЕЕ.
bobi_f колата Голф 3 ли е или Поло 6N
Пробвахте ли с почистване и адаптация на дросела? Във подфорума на Поло има много писано, търси и чети.
Дай му някой от твоите дросели да го пробва да види дали там е проблема bobi_f колата Голф 3 ли е или Поло 6N
Каспър написа:Стига не го плашиДай му някой от твоите дросели да го пробва да види дали там е проблема
За APQ е същия дросел като за АЕЕ.
bobi_f колата Голф 3 ли е или Поло 6NПробвахте ли с почистване и адаптация на дросела? Във подфорума на Поло има много писано, търси и чети.
Няма проблеми. След 6 май ще ги донеса всички дросели които имам - в София. Които има съмнения да се обажда и да пробва. Дано да не е от дросела...
Каспър, моята се влоши тотално. Държи си 2000об постоянно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”