Проблем с Километраж?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
to6ko5666
Автомобил:
Двигател:

Проблем с Километраж?

Мнениеот to6ko5666 » Съб 24 апр 2010 8:54

Имам проблем с километража на голф 3,исках да сменя цвета на дисплея на километража и махнах жнимателно циферблатите и после ги слойих,но мисля 4е сега ме лаже с около 20-30 км.Някои може ли да и каже кка да го оправя.Колата е голф 3 1.8 90коняако има зна4ение.

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Километраж?

Мнениеот Zlobomir » Съб 24 апр 2010 12:24

Предполагам става въпрос за спидометъра. Трудно ще си го разместил, без да вадиш стрелката. И аз така бях направил с моя, при мен стрелката може да се извади и постави пак, може би е възможно да регулираш и охлювната пружина. Но бъди внимателен, много е фино всичко. Аз направих две регулировки след първото отваряне, с местене на стрелката, и сега е точен. Общо взето, поставяш я срещу 0 и толкова. :Mr Green Fun

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Километраж?

Мнениеот zdravko_jett » Съб 24 апр 2010 12:44

елементарно е колега не се коси лощото е че трябва да свалиш таблото пак и да го разблобиш, аз така на моята имах същия пробелм и бягаше с 20 (егати и ускорението вадеше)та свали го разгло би го и се загледай по външното ръбче на циферблата трябва да има белег много малък там е 0 поне при мен има белег,може да премериш разтоянието с лииика от 20до40 същото разтояние да го нанесеш под 20слагаш си циферблата закачаш стрелката за оста на белязаното място после е избутваш нагоре и повдигаш леко стрелката за да прескочи ограничителя и да застане на 20,мерел съм си скоростта с jps от телефон и отчита точно километража,другия пътнаи добре преди да откчшиш стрелката повдигни е да мине под ограничителя,където застане там е 0

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”