Здравейте колеги,
Изникна ми следния проблем, значи след като бях дал колата (Г3 1,8 Мi, GT, 93г.) да ми изкърпят и пребоядисат 5-та врата, се оказа че като пусна алармата въпросната врата не се заключва някои има ли идея какъв може да е проблема.
Благодаря предварително.
mod edit: L&R
Проблем с централното!!!-решен
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
2 са възможнодтите според мене!!!
1- ако като заключиш чуваш помпата да вие и да не спира значи маркуча не е закачен и смуче постоянно въздух от него.
2- смачкан маркуш на някое гумено съединение. Помпата заключва всички врати а тази е игнорирана заради смачкания маркуч.
Това в случай че ти е вакумно централното.
1- ако като заключиш чуваш помпата да вие и да не спира значи маркуча не е закачен и смуче постоянно въздух от него.
2- смачкан маркуш на някое гумено съединение. Помпата заключва всички врати а тази е игнорирана заради смачкания маркуч.
Това в случай че ти е вакумно централното.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Решено
Благодаря на всички отзовали се колеги.
Реших си проблема.
Та да ви разправя, от 30 пускания на алармата багажника не се заключи нито един път.
Като отидох при майстора, който ми кърпи и боядисва колата, реших да му покажа как не заключва и...познайте, заключи си се най-прилежно
КЪРЪЪК!
Както и да е махнахме кората и се оказа че механизма опираше в някаква ламаринка, която с малко бой прибрахме, пръснахме и малко WD по заключващия механизъм и готово.
Заключва се на 6.
Сега пак ще мога да спя спокоино
Реших си проблема.
Та да ви разправя, от 30 пускания на алармата багажника не се заключи нито един път.
Като отидох при майстора, който ми кърпи и боядисва колата, реших да му покажа как не заключва и...познайте, заключи си се най-прилежно

Както и да е махнахме кората и се оказа че механизма опираше в някаква ламаринка, която с малко бой прибрахме, пръснахме и малко WD по заключващия механизъм и готово.
Заключва се на 6.
Сега пак ще мога да спя спокоино

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”