golf 3 1.8mi ABS

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
stamantonov
Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
Двигател: ABS + JHL

golf 3 1.8mi ABS

Мнениеот stamantonov » Пон 18 юли 2011 20:07

Здравейте форумци! От около 6-7 г. карам голф 3 1,8 ABS и всъщност не съм имал проблеми никакви по сериозни, а и да се появи нещо - не го мисля чак толкова, защото ремонта-лесен, частите-евтини, автоморгите-пълни с чаркала за голф. На газ е, изпарителя е Stargaz, два пъти съм му сменял мембраните. Разхода е повече от приличен - в диапазона 8-11/100, в зависимост от карането. Общо-взето надеждна кола със страхотен двигател. Предната ми кола беше Opel kadet 1.7 D , която също мога да кажа беше доста надеждна, със здарав мотор и още по-здраво окачване. Липсваше и само хидравлика на волана. Голфа, ако климатик имаше - цена нямаше да има. Пиша го всичко това с цел да отворя нова тема с призив към всички с голф като моя да споделят впечатления, технически проблеми и начини за решаването им. Според мен голям проблем се явява корозията и то най-вече по вратата на багажника под стъклото. Пишете

Потребителски аватар
Ivan4u
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: golf 3 1.8mi ABS

Мнениеот Ivan4u » Пон 18 юли 2011 22:13

viewtopic.php?f=5&t=100095

Теми буквално безброй :да:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Вто 19 юли 2011 16:01

Капаци задни по моргите-безброй,но читавите са малко.Уж има части,ама читав калник(преден) така и не срещам,щом не е на зор,ще попаднеш на добър капак.Не знам дали не е по-добре да е без стъкло и да си го подготвиш вътрешно,там грунд,боя...

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Вто 19 юли 2011 16:32

На мен двама майстори :) брата и бащата на приятелката ми до направиха с нова тенекийка сгъната по всички ръбове и нитове. Честно казано стана идеално, дори нитовете придават готин вид, вместо да грозят :) Това е само идея ако си мързелив като мен и хич не ти се занимава да обикаляш морги, за да попаднеш на капак. Освен това целите две морги, които обиколихме искаха 60 лева за капак без стъкло и части.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”