Въпрос относно запалването на голф 2
-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно запалването на голф 2
Колеги, да ви попитам на бързо, възможно ли е ако първата свещ не дава искра (дала е фира), колата да не запали (за бензинов мотор става въпрос в случая). Защото все си мисля, че другите (при положение, че работят) ще успеят да запалят мотора, или съм в грешка? Питам понеже моята от известно време пали когато си иска и днес след като ме остави, извадих кабелите и идва ток, само че първата свещ ту дава ту не дава искра. Та смених свещите и запали (като преди това му се зави свят на стартера и нищо). Чудя се дали проблема ми е бил от въпросната първа свещ или просто имам късмет, че запали, защото тя и преди това палеше, но когато си иска. Благодаря предварително!
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно запалването на голф 2
Би трябвало и на 3цилиндъра да запали лесно.Едната свещ е избила а на другите как им беше искрата вероятно и те са пътници(със слаба искра)и затова си палил трудно.
-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Ами да слабичка беше, аз и четирите ги смених де. Дано няма проблеми.
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Когато едната свещ неработи добре, логично е цилиндъра да не работи! оттам този 1 ви цилиндър пречи на останалите! и затова колата се тормози и непали, смени и 4 те свещи и би трябвало да се оправи! прегледай си също и кабелите!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”