2000 FSI 150PS
2000 FSI 150PS
Колеги дайте мнение за тоз мотор. Един познат се е наострил за един Леон 2007г. По-точно дали му е мн. по-скъпа подръжката от ТДИ. Става ли за газ, защото ще се ползва за такси евентуално.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2000 FSI 150PS
tvt555 написа:Колеги дайте мнение за тоз мотор. Един познат се е наострил за един Леон 2007г. По-точно дали му е мн. по-скъпа подръжката от ТДИ. Става ли за газ, защото ще се ползва за такси евентуално.
Кажи му на тфоя приятел, че точно тоя мотор за такси не трябва да го взима, ако не искам да взима такса Лукс, на клиентите... Това животно гори повече от v5 diesel.. По добре да си вземе дизелова кола, повече ще му спестява и ще има пари и за него.. .Ако ли не някоя по слаба кола със газова.. Но както гледам повечето таксита минаха на Кимур (дизел) въпреки цената от 2,30
Колеги дайте нещо конкретно, че човека ще идва тия дни да гледа колата. Мн. се е навил. Колата между другото от пръв оглед от моя страна е доста читава - без да си натрапвам мнението де. Само където е малко "по-якичка". Нямам никакви впечатления от по-новите модели бензинови мотори.
Ами колегата каза доста конкретно, такъв мотор, на градско, такси, ужасно е. Особено зимата, газта, проблемите с нея, като конденз и корозия на гърнета... Просто загледай колко таксита има с такъв двигател. Колко е запазена колата за жалост няма значение, щом като няма да може да си изхрани собственика, а ще го подяжда. Има някакъв шанс единствено в район с много извънградски курсове.
Zlobomir написа:Ами колегата каза доста конкретно, такъв мотор, на градско, такси, ужасно е. Особено зимата, газта, проблемите с нея, като конденз и корозия на гърнета... Просто загледай колко таксита има с такъв двигател. Колко е запазена колата за жалост няма значение, щом като няма да може да си изхрани собственика, а ще го подяжда. Има някакъв шанс единствено в район с много извънградски курсове.
Приятелят ми е от Варна и е бакшиш от години. Наистина работи на дълги курсове и предимно с познати клиенти. Карал е "ТДИ ПД на братовчед на VW" и не е доволен. Просто ме попита дали знам нещо за тоя мотор, някакви технически характеристики, особености и слабости. Аз за съжаление нямам и идея. Не е някакъв идиот да не знае какво е газ, 150к.с., зима... и атмосферен двигател. Та за това се допитах до форума.
Това ми трябваше. Благодаря ти колега! Още сега ще му го метна по мейла. Явно няма мн. писано за този мотор, но това е достатъчно. 
Ми при мен през Гугъл излезе, както и много технически данни - "VW FSI 150PS" без " .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”