Здравеите, случи ми се следното:
Отивам на село, спирам, гася никъкъв проблем.
Свършвам си работата, натискам съединителя за да изключа от скорост, обаче неможе, пускам съединителя, натискам го пак ,пак неще. Напънах го повече излезе от скорост.
Запалех, натискам пак съединителя, то неможе да влезе на първа, пробвам на друга скорост 2,3,4 неще. Пробвах задна, натиснах надолу ,нали слезе на долу, но неможа да влезе на задна, после пробвах 5-та, влезе.
След това започнаха да влизат, всичите и се оправи !
Сякаш не отделя на цяло ! Не карам диво, не съм въртял никога с тая кола, защо така.
Въпросат ми е, от какво може да е, да не ме остави на пътя ?
Съединител Голф 3
- Ivan kolev Ivanov
- Автомобил:
- Двигател:
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съединител Голф 3
А как се управлява съединителя със жило или хидравличен и скоростите хъркат ли или лоста стига до някъде и неможе повече.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
на 3-ките е със жило....при синхрото може и да не е ,но примасовите модели е ....
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Случвало ми е и на мене няколко пъти.
Колата е паркирана на първа на малък наклон без ръчна. На другия ден натискам съединителя и не мога да изключа от скорост. Запалвам двигателя - съединителя е отлепил.
При мене се изключва от скорост като се мръдне леко колата напред. И тогава се усеща как без никакво усилие може да се изключи от скорост. Нямам други проблеми със скоростите.
Колата е паркирана на първа на малък наклон без ръчна. На другия ден натискам съединителя и не мога да изключа от скорост. Запалвам двигателя - съединителя е отлепил.
При мене се изключва от скорост като се мръдне леко колата напред. И тогава се усеща как без никакво усилие може да се изключи от скорост. Нямам други проблеми със скоростите.
- Ivan kolev Ivanov
- Автомобил:
- Двигател:
Със жило е да, не хъркат като превключвам, със зор влизат понякога, а понякога много лесно ! А влизането на скоростите, просто невлизат, не е до някаде, а немогат още в началото, все едно не съм натиснал съединителя !
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Щом двигателя работи а неможе да вклучиш на скорос и не хърка проблема е в лостовата система(според мен)ако беше от съединителя щяха да хъркат.
Когато ти се случи пак викни някои да гледа колко се движи вилкава на съединителя,че и жилото прави големи мизерии.
Когато ти се случи пак викни някои да гледа колко се движи вилкава на съединителя,че и жилото прави големи мизерии.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”