Амортисьори сини за Г3 спотно (твърдо) окачване
Амортисьори сини за Г3 спотно (твърдо) окачване
Единият преден е за смяна...значи гледах ги без да ги свалям и са сини с червени пружини и на тях пише,че са направени в Испания,но не видях каква марка са.Може ли някой да ми каже каква марка се монтира за спортно преди 94 на Г3...спирачките са като на Г2.И каква марка съотношение цена качество има на пазара щото много марки по магазините.Един ми каза Монрое ама малко е съмнителен източник и затова ако може някои по запознат да ме посъветва.Става въпрос за маслени...защото единия е омаслен.
Re: Амортисьори сини за Г3 спотно (твърдо) окачване
Добре е да помислиш, предполагам че щом не знаеш марката, си наследил колата с тези амортисьори. Дали ще ти е по-изгодно да сменяш един по един, или още сега да минеш на по-евтини обикновени, като продадеш здравия? Относно марки, ползвай търсачката.
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Препоръчвам ти Bilstein Twin disc(май така беше) - газово-маслени и държат здраво без да развалят возията. А за стабилизираща щанга и разпънки - само Meyle.
qNkOo написа:Препоръчвам ти Bilstein Twin disc(май така беше) - газово-маслени и държат здраво без да развалят возията. А за стабилизираща щанга и разпънки - само Meyle.
И аз съм си мислил за тази марка ама ми казаха,че имало много ментета и трябвало да се гледа дали е германско произворство.Е кой марки имат Испанско производство?Иначе бих си взел нещо германско
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”