Как се монтират задни тампони на носачите на Golf 4
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Как се монтират задни тампони на носачите на Golf 4
Здравейте колеги.Днес си взех оригинални задни тампони на носачите и имам едно питане:дали има значение как се поставят и как да рзбера кое е отгоре и кое от долу.
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се монтират задни тампони на носачите на Golf 4
По-добре отиди на сервиз! Току виж някой тампон се отлепил след 1-2 седмици и пак има да дрънка...
Ех, това не е отговора, за който е създаден форума. Особено като си е свалил човека моста и едва ли му се носи на гръб.
Макар че колега преди да разглобиш нещо се записва!
Нямам свестен фотоапарат. Хайде колеги, не ме карайте да ходя "на канала". Споделете.
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, ръгай чушки в боба 

- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги кажете че непушите трева защото по нагоре сам написал ЗАДНИ ТАМПОНИ НА НОСАЧИТЕ а не на моста

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... s%3Disch:1
Ето една тема,нищо че е за двойка но пак ще ти е от помощ. Това изпъкналото трябва да сочи напред, при четворката то е по-малко и много не личи,а също така самите тампони битрябвало да са от някакав материял като пластмаса . Мажат се с грес и с помоща на старите тампони или някаква скоба със шпилка с резба която да може да легне хубаво на тях и да ги натиска ги набиваш.
Ето една тема,нищо че е за двойка но пак ще ти е от помощ. Това изпъкналото трябва да сочи напред, при четворката то е по-малко и много не личи,а също така самите тампони битрябвало да са от някакав материял като пластмаса . Мажат се с грес и с помоща на старите тампони или някаква скоба със шпилка с резба която да може да легне хубаво на тях и да ги натиска ги набиваш.
Опа, моя грешка. Да, има и някои екземпляри с независимо окачване. Колега, сега си пиша с приятел по Скайпа по проблема ти, стой така. Колегата с линка, Мирчо82, мерси, дано пасва за случая му, мисля обаче че по-добре да не маже, или в краен случай с Тест гел.
-
MNA
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.6
Колега,
Погледни в някой сайт в който продават носачи с тампони, там си личи как се монтират. Стрелките едната сочи напред а другата назад, но има значение прорезите кой е отвътре и кой отвън. Успех
Погледни в някой сайт в който продават носачи с тампони, там си личи как се монтират. Стрелките едната сочи напред а другата назад, но има значение прорезите кой е отвътре и кой отвън. Успех

- kingpin_83
- Автомобил:
- Двигател:
На преса най добре се монтират ,намираш някакъв срвиз със преса няма да ти вземат повече от 5лв.
Може и на менгеме да натиснеш като им помогнеш със малко веро но е рисковано малко.
Най добре отивай на преса за 3 мин. става работата.
Може и на менгеме да натиснеш като им помогнеш със малко веро но е рисковано малко.
Най добре отивай на преса за 3 мин. става работата.

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
оп и яз съм се отплеснал,не съм прочел че са за носачи.Та и тия съм ги сменял. При тях прорезите са отляво и дясно като се наложат по носача посока движение,за да може като се постави да може носача свободно да се движи нагоре надолу,а и на самият тампон има стрелка която се поставя напред по посоката на движение на автомобила.
Успех.
Успех.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”