Здравейте колеги!Имам 1 проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110
Не пи духа студено отидох да го напълна с фреон Но от там ми каэаха че компресора ми е эаминал!Но когато го пусна да духа много силно духа но хладно Та Компресора ли ми е эаминал ???????
проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHF
проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110
Последна промяна от brabus на Пон 24 май 2010 21:02, променено общо 1 път.
Причина: Слагайте по-подробни заглавия!
Причина: Слагайте по-подробни заглавия!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110
Ми са ако някой ти каже, че е заминал, компресор ли ще си купиш?!? Потърси с търсачката, прочети и тогава питай и като питаш чак тогава действай! Все пак проблема си е твой и ти би трябвало да положиш усилия да се спасиш 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Петър Петров написа:Ми са ако някой ти каже, че е заминал, компресор ли ще си купиш?!? Потърси с търсачката, прочети и тогава питай и като питаш чак тогава действай! Все пак проблема си е твой и ти би трябвало да положиш усилия да се спасиш
Не виждам какво не ти хареса. Готов отговор ли очакваш? Той ако знаеше нямаше да пусне темата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Петър Петров написа:Ми са ако някой ти каже, че е заминал, компресор ли ще си купиш?!? Потърси с търсачката, прочети и тогава питай и като питаш чак тогава действай! Все пак проблема си е твой и ти би трябвало да положиш усилия да се спасиш
Не виждам какво не ти хареса. Готов отговор ли очакваш? Той ако знаеше нямаше да пусне темата...
Абе аз отговорите за мен си ги имам и си ги знам, ама човек като има проблем трябва да се помъчи да си го реши! Ако искаш ми прочети мненията и ше видиш, че когато човека се е помъчил и съм могъл съм помагал! Имам и друг вариант - ела срещу еди колко си пари да ти го оправя, ама тука не сме да се цакаме, но все пак е "технически форум", не става всичко на готово

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има доста теми дето излизат с търсачката, ама що аз да ги чета и анализирам, особено като има още доста подробности дето не са казани.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”