проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
koko02
Автомобил: Golf 4
Двигател: AHF

проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110

Мнениеот koko02 » Пон 24 май 2010 20:29

Здравейте колеги!Имам 1 проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110
Не пи духа студено отидох да го напълна с фреон Но от там ми каэаха че компресора ми е эаминал!Но когато го пусна да духа много силно духа но хладно Та Компресора ли ми е эаминал ???????

Последна промяна от brabus на Пон 24 май 2010 21:02, променено общо 1 път.
Причина: Слагайте по-подробни заглавия!

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с климатроника на Г4 ТДИ 110

Мнениеот Петър Петров » Пон 24 май 2010 23:25

Ми са ако някой ти каже, че е заминал, компресор ли ще си купиш?!? Потърси с търсачката, прочети и тогава питай и като питаш чак тогава действай! Все пак проблема си е твой и ти би трябвало да положиш усилия да се спасиш :beer

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пон 24 май 2010 23:41

Петър Петров написа:Ми са ако някой ти каже, че е заминал, компресор ли ще си купиш?!? Потърси с търсачката, прочети и тогава питай и като питаш чак тогава действай! Все пак проблема си е твой и ти би трябвало да положиш усилия да се спасиш :beer

Не виждам какво не ти хареса. Готов отговор ли очакваш? Той ако знаеше нямаше да пусне темата...

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пон 24 май 2010 23:47

mania написа:
Петър Петров написа:Ми са ако някой ти каже, че е заминал, компресор ли ще си купиш?!? Потърси с търсачката, прочети и тогава питай и като питаш чак тогава действай! Все пак проблема си е твой и ти би трябвало да положиш усилия да се спасиш :beer

Не виждам какво не ти хареса. Готов отговор ли очакваш? Той ако знаеше нямаше да пусне темата...

Абе аз отговорите за мен си ги имам и си ги знам, ама човек като има проблем трябва да се помъчи да си го реши! Ако искаш ми прочети мненията и ше видиш, че когато човека се е помъчил и съм могъл съм помагал! Имам и друг вариант - ела срещу еди колко си пари да ти го оправя, ама тука не сме да се цакаме, но все пак е "технически форум", не става всичко на готово :beer

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пон 24 май 2010 23:50

Има доста теми дето излизат с търсачката, ама що аз да ги чета и анализирам, особено като има още доста подробности дето не са казани.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”