ГОЛФ 2 КР
Проблема е на мокро примерно при тръгване ако започнат да превъртат гумите цялата кола завива надясно! На какъвто и да е път забуксуват ли гумите винаги тръва да завива надясно. Дали е от реглажа или е нещо друго?
Другия проблем е по неравности също е много нестабилна. А да не говорим за скорости над 120км/ч, цялата кола сее накъдето си иска. Почти не останаха елементи по окачването, които да не съм сменил.
Сменени са тампоните на носачите, шарнири, кормилни накрайници, амортесьорите са перфе, пружините са ФК 60/40мм, демек окачването е ОК, не е изтрещяло и е много твърдо.
Проблем с реглаж предница или?
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Re: Проблем с реглаж предница или?
имаш ли реактивна щанга 
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
След смяна на шарнири е препоръчително,а след смяна на кормилни накрайници задължително да се направи регулаж на предницата.Най-вероятно от там са ти проблемите(сеенето и нестабилната кола).И аз съм на твоето дередже след смяна на разни работи и в сряда съм на регулаж.
-
Lachi
- Автомобил:
- Двигател:
преди реглажа виж тампоните на въпросната щанга, за да не се връщаш пак 
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, по-горе са ти казали поне част от твоя проблем. Отиди на стенд да ти реголират предницата прижали 20 лева и човека ще ти каже от каде ти е проблема! При мен сеенето го имаше като твоето оказа се че ми е избягал градуса на дясната гума общо взето мазало, след реголиране на предницата карах друга кола! Ако от това няма промяна човека там ще ти даде съвет! Късмет и дано с реголаж да се оправят нещата!
- rusa_furia
- Автомобил:
- Двигател:
Преди два-три дни сменях тампони,шарнири,преден мост и носач и момчето в сервиза ми каза-директно за реглаж,а й беше правен преди два-три месеца.Отидох и правихме реглаж наново,така че няма да е зле да идеш да я погледнат.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”