Колата е Г3 ГТИ 2е мотор. Проблема е следния... Малко след като я запалих и спрях на една улица да изчаквам колите с предимство и в момента в който вкарах 1ва да тръгвам колата изгасна... Бензина беше в червената граница и се съмнявам че от това е проблема. След това до бензиностанцията нямаше никакви проблеми и след като заредих колата си тръгна нормално. За кратък период от време след като запалих когато давах газ над 2500 оборота колата прекъсваше. Та въпроса ми е дали е от свещите или бензиновата помпа е започанала да си отива...или просто поради липса на бензин,защото колата сега върви отлично!
Мерси предварително на отзовалите се!

Странен проблем с Г3
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
странен проблем
Не съм огромен специалист но точно по същият начин, с тиха въздишка си отиде от тоя свят бензиновата ми помпа. Идентичен случай като твоя но без да тръгва изобщо след това.
(Става въпрос за Форд Фиеста)
(Става въпрос за Форд Фиеста)
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Контакти:
бензинова помпа
Ми то ситуацията е ясна - провери си свещите, ако не тичай да ти гледат помпата, та да не те остави нейде.

- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tishku написа:Ivcho написа:Стреми се да не оставяш колата без бензин и няма да имаш проблеми
А дали ще ме остави някъде сега? Мисля че отново сичко си е наред с колатаА това за бензина ми е ясно, просто така се случи
Значи и на мен ми се случи да работя на изпарения и помпата започна да издава звуци като циганска каруца. Заредих и нямаше проблеми след това минал съм доста километри от тогава.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”