Голф 3- магаре
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Голф 3- магаре
Понеже взех една улична шахта на абордаж, ми се налага да сменям магарето/за сега/. Голфа е 1,6ми абу. Дали има разлика при модификациите или е едно за всички 3-ки.
Re: Голф 3- магаре
На моята МК2 със сигурност имаше разлика, десният тампон на магарето, което намерих, беше от дизел. Но със лапата си пасна, защото към мотора се захваща пак така (сменяш и лапа). А и дизеловото магаре се води по-яко. Дано и за МК3 важи.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Zlobomir написа:На моята МК2 със сигурност имаше разлика, десният тампон на магарето, което намерих, беше от дизел. Но със лапата си пасна, защото към мотора се захваща пак така (сменяш и лапа). А и дизеловото магаре се води по-яко. Дано и за МК3 важи.
абе колега ти няма ли вече да престанеш да пишеш врели некипели които нямат нищо общо с темата само и само да трупаш мнения....я се погледни за 1-2 месеца натрупа 900 броя и то 95 % от тях изобщо не помагат за решаването на конкретния проблем!!!! що се отнася до темата на колегата наи-добре провери по номера на двигателя,защото за различните модели са различни,от някои може и да стават,но със сигурност имат разлики!
Регистриран си две години след мен и ме гониш по мнения.
Какво конкретно му каза на човека? Той ако си имаше каталог и авто дата, нямаше да пише. А мненията вече съм молил да ми ги нулират, да не дразня комплексарите. 
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Zlobomir написа:Регистриран си две години след мен и ме гониш по мнения.Какво конкретно му каза на човека? Той ако си имаше каталог и авто дата, нямаше да пише. А мненията вече съм молил да ми ги нулират, да не дразня комплексарите.
конкретно му казах,че са различни и нестават всички,защото за твое сведение аз работя с автичасти и имам откъде да черпя нужната информация......а за комплексарита,ако се опитваш нещо да ми кажеш пиши ми на лични или ако желаеш да ти оставя гсм да се разберем,но нека да не с...м в темата на колегата!
За твое сведение аз работя с авточасти, туЛи, вар, гипс и много други маТриали. Но ти щом си тесен специалист, можеше да му кажеш на готово, или не си сигурен. Аз споделям каквото съм разглобявал по МК2, пак е повече инфо от твоето. Продължи на ЛС, ако ще продължаваш. 
П. С. И тъй като колегата не е посочил код мотор в запитването си, само ручаме жабета...
П. С. Пардон, посочил е.
П. С. 3:
viewtopic.php?f=5&t=148441
И сега колега какво правим?
П. С. И тъй като колегата не е посочил код мотор в запитването си, само ручаме жабета...
П. С. Пардон, посочил е.
П. С. 3:
Бързият написа:Частите по окачването 90 % (да не кажа 100 % за по старите 3-ки) са еднакви . Носачи - по-къси били на МК2, амортисьори , пружини - разлики , магаре , заден мост са еднакви .
По двигателите - зависи какви са двата , но и там доста от частите са еднакви.
viewtopic.php?f=5&t=148441
И сега колега какво правим?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”