Свещи за г3!
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Свещи за г3!
Колеги знам, че има много теми по този въпрос, но информацията постоянно се променя и за това пускам нова тема!
Миналата година си смених свещите с марка "beru" закупени от автотрейд, но уви започнаха да правят мизерии а има няма са на 5/6 хиляди километра!
Препоръчайте ми марка качествени свещи, този път съм се насочил към NGK от ауто хелп, но може би има и по качественни варианти, нали има свещи с титаниеви, платиниеви и не знам си какви още измишльотини!
Мотора е ABU!
Миналата година си смених свещите с марка "beru" закупени от автотрейд, но уви започнаха да правят мизерии а има няма са на 5/6 хиляди километра!
Препоръчайте ми марка качествени свещи, този път съм се насочил към NGK от ауто хелп, но може би има и по качественни варианти, нали има свещи с титаниеви, платиниеви и не знам си какви още измишльотини!
Мотора е ABU!
Последна промяна от doaiena на Чет 20 май 2010 16:14, променено общо 1 път.
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Свещи за г3!
Четириполюсни Бриск , тва е истината
, еднополюсни на газ , каква е връзката ?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Колега,вземи си Беру от тук :
viewtopic.php?f=20&t=76112
Ако караш колата на газ-има свещи за газ...
Там имат каталог и ще ти помогнат най-добре.
viewtopic.php?f=20&t=76112
Ако караш колата на газ-има свещи за газ...
Там имат каталог и ще ти помогнат най-добре.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Карам я и на двете горива, верно, че на газ повече, но искам и на бензин да върви!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
doaiena написа:Карам я и на двете горива, верно, че на газ повече, но искам и на бензин да върви!
Какви ли не свещи не съм сменявал, карат не повече от 5 месеца и почват се мизерийте! Сега карам със 4-ри различни свещи, да чукна на дЪрво, не са се проявили! Само не слагай Бош (Гош) само парите ще си дадеш!
незнам каква е разликата между един и пове4е полуси така сам разбрал последно, 4е на газ е хубаво да си с еднополусни , а колкото до свещите смених ги преди 5000км на бош за 5 лева едната за сега са добре , еднополусни са свещите , предищните свещи ми бяха триполусни но аз мисля 4е няма зна4ение какви са, се свещи 

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
слагаи си 3-полюсни такива ги дават по каталог за този мотор било то на газ или бензин,двигателя все пак ти се води бензинов...
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
nikolai_an написа:слагаи си 3-полюсни такива ги дават по каталог за този мотор било то на газ или бензин,двигателя все пак ти се води бензинов...
прочети го това ощо веднъж или два пъти дано да го проумееш......написал съм БЕНЗИНОВ МОТОР!!!
nikson85 написа:ами ако е дизелов тогава с еднополосни така ли?
Това беше добро.
nikolai_an написа:nikolai_an написа:слагаи си 3-полюсни такива ги дават по каталог за този мотор било то на газ или бензин,двигателя все пак ти се води бензинов...
прочети го това ощо веднъж или два пъти дано да го проумееш......написал съм БЕНЗИНОВ МОТОР!!!
ами каде се слагат еднополосните свещи?
Точно на бензинови, които работят на газ, както и ти написа, но аз не съм убеден много в тази теория. Зависи от конкретните свещи.
Няма зна4ение свещите кви са еди или пове4е полуси се една и саща функция изпълняват, казваш в магазина модела на колата и те ти дават свещи за твоя модел кола, няма какво да му се кахъриш толкова.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”