за триене

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

за триене

Мнениеот little_red_devil » Пет 17 дек 2010 21:58

Здравеите имам едино проблемче с ел.инсталацията,да почна от начало за да ме разберете с какво съм се спречкал,купих си мк1 с 1,6 карбуратор след което си зех и цяла джета 1,8 гти 112кс механична инжекция за донор,опслужих 112ковия и го сложих на голфарата ми и акто стана време да я карам на жичкаджията с които бях говорил да ми върже ел.инсталацията с компа тои ме отпрати за след празниците по към средата на януари а на мен не ми се чака и искам сам да си я навържа,та въпроса ми е има ли някой който може да ми каже как става и какво да правя за да не оплескам нещата,държа да подчертая че и абер си нямам от ел.системата по колите :(

Последна промяна от little_red_devil на Съб 19 мар 2011 1:05, променено общо 1 път.

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Re: ел.инсталация за 1,8 112кс

Мнениеот little_red_devil » Съб 18 дек 2010 16:03

:( никой ли незнае как става връзването и монтажа на компа ???

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Съб 18 дек 2010 18:28

red_devil написа::( никой ли незнае как става връзването и монтажа на компа ???

Колега,не си написал какъв е кода на мотора,точно каква част от инсталацията си взел от колата донор :roll: ....е как да ти се помогне!?Може и да има колеги дето разбират ,но все пак не са магьосници!
Ако ползваш цялата инсталацията от МК-2 няма ли да ти е най-лесно :wink: plug and play само местиш кабеляци и включваш букси! :wink:
Ако мотора е с код EV какъв компютър има :roll: ,такъв мотор съм подкарвал без да му закача нито един кабел(ама не питай за разход mhihi )
Така че дай малко по подробно инфо за това какво си направил,и какво още остава да се прави и може някой да подхвърли някоя и друга идея! :wink:

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Нед 19 дек 2010 19:12

ами за код сега не го знам утре ще погледна,а за инсталацията съм взел само бушонерата и снопа кабели който е към компа и мотора,но няма значение вече намерих си друг жичкаджия който да ми я навърже и запали в сряда колицата ми отива в неговия сервиз ;) благодаря ви все пак.

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Пон 31 яну 2011 20:51

инсталацията ми е готова и темата е за триене,моля да бъде изтрита.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”