Лупи се лака на тавана - помощ
- jordancho
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AGZ 1999
Лупи се лака на тавана - помощ
Здравейте колеги, лупи ми се лака от тавана, там където се е отлупило съм пръскал с лак, с цел да спра по-нататъчни отлупвания на лака, но не се получава, нчкой може ли да ме посъветва какво да направя, за да си запаза боята на тавана, имам предвид съвет различен от този да ида на бояджия ?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Лупи се лака на тавана - помощ
Проблема е,че най-вероятно върху матираната боя е нанесен само лак,с цел колата да е лъскава,като си я купуваш...масова практика,че понякога и върху стария лак пръскат директно.Така беше изпръскан изцяло предния ми Пасат и лака се люпеше на парчета по 5-10см2 наведнъж...ужасна работа.
Аз доста питах и рових и не можах да намеря решение,освен да се пребоядисва колата,но не пожелах да си пипам боята заради такова неща,понеже ако не с ебоядиса като хората е 10 пъти по-зле после.
Не мисля,че има какво да направиш
Аз доста питах и рових и не можах да намеря решение,освен да се пребоядисва колата,но не пожелах да си пипам боята заради такова неща,понеже ако не с ебоядиса като хората е 10 пъти по-зле после.
Не мисля,че има какво да направиш

- jordancho
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AGZ 1999
Re: Лупи се лака на тавана - помощ
В последно време гледам, че е много фешън, да се покриват части от колата с така нар. "венил", та се чудех дали да не си покрия тавана с такова нещо и така генерално да си реша проблема, но не знам дали бих могъл сам да си го направя, нито пък от къде да си го купя, нито пък знам къде да ида да ми го направят, а и колко ли ще струва. Някой от вас колеги има ли такава информация ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”